Miért van az, hogy nekem a magyar csajok nem jönnek be, csak a külföldiek?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nekem inkább a külföldi csajok és főleg a japánok, ázsiaiak tetszenek. Hogy lehet ez? Csak én vagyok ezzel így, hogy nincsenek jó magyar csajok? Egyiknek a feje csúnya, másiknak meg az alkata. Nincs tökéletes, de ha ránézek egy japánra például az utcán, akkor csak bámulni tudom és nagyon megtetszik.2014. aug. 2. 17:37
41/42 anonim válasza:
én meg egy szép magyar csinos és normális lány. na, mégis csak léteznek ilyenek? csoda...
42/42 anonim válasza:
Ne zengjetek ódákat a japánokról, mert ők sem szentek, csak álarc mögé bújnak a társadalmi elvárások miatt. Valójában a japán férfiak alkoholisták, láncdohányosok és verik a nőket. Ti sajnos egy fogalmat alkottatok az ázsiaiakról a rózsaszínű média miatt, mert azt látjátok a neten, milyen édesek. Kamu. És ez nem rasszizmus. Félig japán vagyok, és első kézből tudok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!