Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nekem a...

Miért van az, hogy nekem a magyar csajok nem jönnek be, csak a külföldiek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nekem inkább a külföldi csajok és főleg a japánok, ázsiaiak tetszenek. Hogy lehet ez? Csak én vagyok ezzel így, hogy nincsenek jó magyar csajok? Egyiknek a feje csúnya, másiknak meg az alkata. Nincs tökéletes, de ha ránézek egy japánra például az utcán, akkor csak bámulni tudom és nagyon megtetszik.

2014. aug. 2. 17:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Hm...Kinek a pap,es kinek a papne.
2014. aug. 2. 18:38
 32/42 anonim ***** válasza:
94%

Szóval a magyar lányok könnyűvérűek és rondák is.

Te meg persze maga a tökély :)

"magyarral nem igazán kezdenék ki :D csak kihasználják a férfiakat"

Na persze. Az biztos, hogy egy barátnőd sem volt még.

2014. aug. 2. 19:27
 33/42 anonim ***** válasza:
48%
Ez amúgy elég nagy hülyeség, hogy a magyarok könnyűvérűek. Vannak könnyűvérű lányok ez tény, de emberfüggő...még szerencse hogy vannak :D
2014. aug. 2. 19:29
 34/42 A kérdező kommentje:
Most hol lehet találni komolyan egy kedves, aranyos lányt, aki tisztel és nem lenéz ebben a szemét országban? Sehol. Emiatt is inkább több a kockulók száma, mert csak a pénzedre megy egy csaj és nem szeret.
2014. aug. 2. 21:42
 35/42 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ilyet találni, de mindegy.
2014. aug. 2. 21:49
 36/42 A kérdező kommentje:
Lehet Magyarország ebben az első helyezett...
2014. aug. 2. 21:51
 37/42 anonim ***** válasza:
55%

Ilyen japán csajt akarsz? :D

[link]

2014. aug. 2. 22:03
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Van egy jelenség, sárgaláz néven ismert és főleg Amerikában elterjedt: [link] A dolog túlmegy azon, hogy bizonyos vonásokat vonzónak tart az ember, hanem bizonyos tulajdonságokat is társít hozzájuk: behódolóak, törékenyek, felnéznek a férfiakra stb. és ha véletlenül összeakadnak egy kelet-ázsiai csajszival ezeket a tulajdonságokat látják bele ahelyett hogy vennék a fáradtságot és megismernék az illetőt.

Alapvetően semmi baj nincs azzal, hogy őket tartod vonzónak, amíg át nem esel a ló túlsó oldalára, márpedig a hozzászólásaid alapján te kezdesz...

2014. aug. 3. 07:23
 39/42 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

Az európaiak közül csak a britek, a skandinávok,a dánok tetszenek,1-1 német és holland is bejön.

Elsősorban a távol-keleti fiúk keltik fel az érdeklődésemet. :) Főleg a japánok,mert annyira udvariasak,helyesek és hatalmas az önfegyelmük.

14/L

2014. aug. 20. 09:07
 40/42 anonim válasza:
Hihii!!én am japány vagyok 14 éves lány
2014. okt. 18. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!