Miért vannak itt olyan emberek, akik csak azért is lepontozzák az értelmes hozzászólást is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 17:47
11/13 A kérdező kommentje:
Ja,és nem én szavaztam le a válaszaitokat.
2014. júl. 8. 18:58
12/13 anonim válasza:
Nézőpont kérdése kinek mi a hasznos. De amúgy szerintem már kezdetektől hülyeség ez a hány százalékos válaszokat ad valaki. Az van a legjobban kitalálva, hogy egy hozzászólásra tudsz + -t adni és ennyi. Nem kell - meg semmi elég a +. És nem kell az, hogy kinek összesítve hány %... Szerintem vannak olyanok akik direkt leminuszolnaknak embereket. De látva az oldalt, mikor a hasonló kérdéseknél is mindegyik szó szerint ugyanaz, mindegyik meg van válaszolva stb. és hagyva van 3000. ik alkalommal is megkérdezve ugyanaz, meg egy rakat topik nincs és egy rakat topik felesleges, nem is csodálkozom. Főleg, hogy külön oldalak léteznek csak a gyakoriról való hülye kérdések + hülye válaszokkal... VICC
13/13 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Pont ezen gondolkoztam én is, hogy sokszor értelmes válaszokat lehúznak a béka feneke alá. Tök idegesítő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!