Szerintetek egy 13 éves lanynak hánykor kelene meni aludni? Értelmes válaszokat várok
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 22:28
2/9 anonim válasza:
attól függ mikor kel reggel, mikor megy suliba.
meglegyen neki a 8óra alvás.
sajnos ezt a gyerekek kötelezőnek érzik, mikor a szülő rájuk parancsol, hogy gyerünk aludni, de őértük van!
4/9 anonim válasza:
23 éves vagyok, dolgozok és közben csinálom az egyetemet, ha most visszamehetnék az időben 13 éves koromba, minden nap 10-kor lefeküdnék. Nem vagyok most sem különösebben kialvatlan, de imádok aludni, és így elég nehéz rá időt szakítani, ha mellette még szórakozni is akarsz:D
5/9 anonim válasza:
Én anno 9-10 körül már aludtam, reggel meg 5-6 körül kelni kellett.
7/9 anonim válasza:
Attól függ, mikor kell kelnie reggel. Pl. ha beér az iskolába 15-20 perc alatt kényelmes tempóban, a 23 óra még kb. elfogadható, ha egy 6.30-as keléssel számolunk, esetleg 6.45. A legjobb a 22-23 közötti fekvés, révén nem biztos az se, hogy 2 perc alatt elalszik.
8/9 anonim válasza:
8 óra alvás legyen meg :) nagyon sokáig feleslege fent maradnod. Hétköznap ahhoz igazítva, hogy mikor kelsz az iskola miatt, pénteken, szombaton vagy ha nem kell reggel kelned, akkor szerintem akkor fekszel le amikor akarsz.
9/9 anonim válasza:
legkésőbb 9kor, hogy 10re már mély álomban legyen(bioritmus).
egy fejlődő szervezetnek legalább 9 óra alvás szükséges (egészséges életvitel mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!