Szerintetek szép ha egy lánynak szőke haja van és kék szeme? Vagy milyen párosítás jön be igazán? Fiúk/Lányok véleménye jöhet. Értelmes válaszokat kérek. L
Szerintem a szőke haj kék szem párosítás most egy kicsit háttérbe szorult. Legalábbis én azt veszem észre, hogy most inkább mindenhol a barna hajú és kék szemű lányokat tartják előnyben. Ha csak megnézed az idei királynő választást, szinte az összes lány sötét hajú volt és kék szemű.
Én sosem voltam a kék szem rabja, annál inkább a zöld szemé. De ettől függetlenül a páromnak mogyoróbarna szeme van, ebből is látszik hogy a külső sokszor semmit sem számít :)
Köszönöm.
További válaszokat véleményeket is kérek.
Szerintem nagyon szep!Mindig is szoke hajat szerettem volna,csak nem akarom hogy tonkremenjen a szivatas miatt igy sose lesz szoke hajam:(
A kek szem meg alapbol szep:) 'Az a szep az a szep akinek a szeme kek' :D
legyel ra buszke!:)
Köszönöm.
További véleményeket kérek.
Én is jobban szeretnék barna hajat igen,mert az szebb :|
De szőke marad még egy jó darabig.. :|
A természetes szőke haj mindig nyerő. Mostanában minden második nő vörösre festi a haját, és eleinte még meg-megnéztem őket, de már túl általánossá vált a vörös haj... A szőkék viszont mindig kitűnnek a tömegből. A sok olcsó fekete póthajas nőci között kész felüdülés egy-egy arany-rézszínben játszó kobakot látni :) De a természetes tejfölszőkék is nagyon különlegesek. Vonzzák a tekintetet, mint egy fehér ruha.
Egyébként viszont én barna haj-barna szem párti voltam mindig is, az olyan megnyugtató, bizalomgerjesztő.
Értem. A hajam nem az a tejföl szőke szerűség. Hanem szőkés,de mindenki szőkének mondja.. :s Szép szerintetek? Mert nekem eggyáltalán nem tetszik :|
A kék szemről mi a véleményetek? :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!