Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú szőke hajú, kék szemű lány vagyok. Ez jó párosítás?
Figyelt kérdés
Bocsi hogy ilyen hülyén magyaráztam el xD
Csak azt szeretném tudni,hogy a többségeteknek a szőke hajból milyen hosszúságú/frizurájú tetszik :)
Vállig érő,Fokozatos/"lépcsőzetes" haj,derékig érő..? :)
Előre is köszönöm! :)
És nem én vagyok az előző "hajas" kérdező :)
2013. júl. 9. 15:44
2/22 anonim válasza:
úgyis tudod hogy tökéeletes demind1..lépcsőzetes:D
4/22 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb!! Én is szőke és kék szemű vagyok,de ez fiúknál nem a legszerencsésebb..
6/22 anonim válasza:
Kesves kérdező
Te is tudod hogy szinte az egyik legjobb pàrosítàs ;)
De nem csak az szàmít hogy hogy nézel ki hanem hogy mien a belsőd :)
De amm tényleg jó
18F
7/22 anonim válasza:
a szőke hajú, kék szemű csajok a legjobbak!!!!!!
8/22 anonim válasza:
Perfect, minél hosszabb annál jobb. :DDD
10/22 anonim válasza:
Főleg ha emellé 160cm és 80-90 kg társul, nem beszélve a ragyás bőrről. A haj és a szemszín nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!