Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ha egy...

Szerintetek szép ha egy lánynak szőke haja van és kék szeme? Vagy milyen párosítás jön be igazán? Fiúk/Lányok véleménye jöhet. Értelmes válaszokat kérek. L

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szép-szép, minden szép!! Főleg ha természetes szín! :))
2013. aug. 15. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, az én hajam barna, a szemem meg kék, de az itteni fiúk mindig a szőke haj-kék szem párosítást tartják előnyben.:D

Szerintem is szép egyébként ez a párosítás.:)

2013. aug. 15. 12:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két kommentelőnek :) <3
2013. aug. 15. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen lényegtelen, pontosabban egyéni ízlés kérdése. Én az általad leírt kategóriába tartozom.

De pl:Egy kis ideig barna ként léteztem, volt olyan srác aki ekkor vett csak észre.

2013. aug. 15. 15:08
 15/21 A kérdező kommentje:
ertelek :D Köszönöm :)
2013. aug. 15. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szép. :)

Nekem természetes szőke hajam van (kb ilyen: [link] ), és hozzá zöldeskék szemem. Általában dicsérik, nem túl gyakori kombináció errefelé.

2013. aug. 15. 23:07
 17/21 A kérdező kommentje:

Ez amit linkeltél tényleg nagyon szép és ritka *-* :D

És köszönöm :)

2013. aug. 16. 08:40
 18/21 anonim válasza:
A,szőke haj,kék szem párosítás engem nagyon megvadít:D
2013. aug. 28. 08:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szép.:) Klaszikus...de minden hajszín szép! Mindegyikbe lehet találni valamit, ami miatt szeretni lehet.

Ha kék/zöld/barna/szürke szemem lenne nem számítana, mert a kék tiszta és ártatlan, a zöld merész és elbűvölő, a barna barátságos és mélyre ható, a szürke pedig erős és határozott .:) Az anyukámnak szürkés kék szeme van, apukámnak barna. Én nekem őzike szemeim vannak, vagyis nagy barna szemek, de ha kékes szürke szemet öröklök, az se lett volna baj.:)) "A szem a lélek tükre":D

Tehát mindegy hogy barna/szőke/vörös haj vagy szürke/barna/zöld/kék szem, mindegyik szép, a maga módján.:) Én így gondolom.

2013. aug. 28. 20:52
 20/21 HyoRin:3 válasza:

Szia:) Szerintem nagyon is szép^^ Nekem is régebben szőke hajam volt és kék a szemem, de a hajam barnulni kezdett és így érdekes szőkés barna árnyalata lett:D Nem vagyok vele megelégedve. Ha tényleg szép színű szőke hajad van, akkor ne kívánd hogy bebarnuljon...nincs is annál rosszabb ><

Számomra a kék szem a legszebb^^ Nemtől függetlenül:D. Különlegesnek, bejövősnek tartom:) Hajban pedig nálam a fiúknál a dús (nem full hosszú) fekete előnyben;) Lányoknál meg a természetes vörös és szőke irigylésre méltó^^ Én egyébként a barna haj, barna szem párosítást unalmasnak tartom. Persze az ember nem tehet róla milyen géneket kap. És aki ilyen adottságokat kapott, ugyanúgy lehet gyönyörű^^

2014. júl. 4. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!