Miért vannak itt olyan emberek, akik csak azért is lepontozzák az értelmes hozzászólást is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 17:47
1/13 A kérdező kommentje:
Baromi idegesítő tud lenni,amikor ír valaki egy értelmes,a választ kielégítő hozzászólást,aztán csak azért is lepontozzák.
2014. júl. 8. 17:48
2/13 A kérdező kommentje:
*kérdést kielégítő
2014. júl. 8. 17:48
3/13 anonim válasza:
és baromira sokan tesznek fel ostoba kérdéseket
4/13 anonim válasza:
Aztán meg odaírják,hogy te csak 68%-os vagy,ezért nem hiszünk neked... Ja, szerintem is idegesítő.Gondolom itt élik ki a rossz indulatú vágyaikat,elélveznek ha lepontozhatnak valakit.
5/13 A kérdező kommentje:
Én is csak erre tudtam gondolni,hogy az a kis valami a lábuk között talán még el is csurran.
2014. júl. 8. 17:58
6/13 anonim válasza:
Némelyek csak ilyen bunkó trollok, illetve nagyon sokan sajnos nem azt nézik mennyire hasznos az a válasz, mennyire válaszolta meg megfelelően a kérdést, hanem hogy mennyire egyezik az ő véleményükkel, pedig nagyon nem ez lenne a pontozás funkciója.
7/13 anonim válasza:
a válaszokra azért nyomhatsz egy zöld kezet:) Én is csak 62-es vagyok. Kell a jó visszajelzés:)
8/13 anonim válasza:
az tényleg nem meglepő, hogy csak annak adnak ződ kezet, akivel egyezik a véleményük. Tizenévesektől többet nem várhatunk:)
9/13 anonim válasza:
az a legjobb, mikor olyan kérdések is le vannak pontozva, amire nincs jó és rossz válasz... pl. Melyik fiú- és lánynév tetszik neked? ezen mit lehet lepontozni? azt, hogy neki más név tetszik... szerinte, ez az egész pontozgatás, meg százalékolás hülyeség... sokszor már hozzászólni sincs kedvem egyes kérdésekhez...
10/13 A kérdező kommentje:
Ezzel ugyan így vagyok én is. Nem egyszer van válaszom - és szerintem jó válaszom - egyes kérdésekre,de nem akarom leírni,mert látom,hogy a többség nem úgy gondolja,így tuti leszavaznának. Sajnos tényleg nem azt nézik,hogy mennyire hasznos a válasz,hanem hogy ha nem egyezik a véleményükkel a válasz,akkor az tuti,hogy sz.r és egyből leszavazzák.
2014. júl. 8. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!