Smileeey kérdése:
Milyen az első szopás? Olyanok írjanak akik értelmes hozzászólást írnak! Mert vagy egy haverom és leszeretném szopni!
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 21:28
2/26 A kérdező kommentje:
Nem . ;) De értelmes hozzászólást -.- .. Köx .
2011. dec. 12. 21:30
3/26 anonim válasza:
hallod... ÉRTELMES KÉRDÉS---> ÉRTELMES VÁLASZ ;)
miazhogy "egy haveromat leakarom szopni"????
5/26 anonim válasza:
Olyan, mint az összes többi, csak jobban izgulsz előtte. Aztán rájössz, hogy tök természetes dolog, és semmi (rossz értelemben vett) különleges nincs benne.
Persze nem árt, ha a szerelmeddel éled át, és nem egy haverral, az azért gáz, de te tudod...
Pontosan mire vagy kíváncsi amúgy?
7/26 anonim válasza:
Nem akarja, szeretné. Nagy különbség!
8/26 anonim válasza:
hát, az első szopás kicsit fura, mert nem igazán tudod, jó-e, amit csinálsz. de mondjuk nem biztos, hogy a haveroddal kéne kezdeni. :D hanem valaki olyannal, akit tényleg szeretsz, és azt akarod, hogy jó legyen neki. mindenesetre, először én nagyon bizonytalan voltam, de ahogy láttam, hogy mi esik jól neki, megjött az önbizalmam, és ma már úgy játszom vele, ahogy akarok. :) ha akarom 2 percig tart, ha akarom 15. nagyon jó érzés, olyan, mintha hatalmam lenne felette. a lényeg, hogy én olyannak csináltam, aki iránt éreztem is valamit, és én nem is csinálnám csak úgy egy havernak, mert ez elég intim dolog. és én nem is tudnám csak egy haver előtt így elengedni magam, és mindenféle dolgokat csinálni.
10/26 anonim válasza:
Smileeey 14 évesen nem ezt kellene csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!