Hogy volt/hogy képzelitek el az első (t)?
én úgy képzelem el, hogy majd az esküvő után, nászúton, valahol az Azori-szigeteken vagy Tazmánia egyik 5csillagos hoteljében egy romantikus nap éjszakáján.
kövezzetek meg, hogy túl ódivatú vagyok, de ha szeretek egy lányt, akkor azt leginkább azzal bizonyítom, hogy nem megkúrni akarom a 2. randin, hanem feleségül venni, és leélni vele az életem.
Én 15 évesen veszítettem el egy nagyon aranyos lánykával akibe szerelmes voltam. A lány idősebb volt nálam (18) és már nem volt szűz. Kicsit féltem az elején hogy mi is fog történni de akármit is bénáztam Ő mindig segített nekem. Téli szünet elején voltunk, nem volt itthon senki csak Ő és én. Ez december 23.-án volt és akkor úgy éreztem hogy ha nem kapnék semmit karácsonyra akkor sem érezném magam rosszul :D
Nekünk teljesen betervezett volt a dolog. Olyan fehérneműt vett fel amit a hétköznapokon nem nagyon szokott. Elkezdtünk csókolózni utána pedig jött minden magától. Semmi ok nincsen az izgalomra az elsővel kapcsolatban szerintem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!