Lányok! Ti hogyan képzelitek el az első alkalmatokat? Akinek esetleg megtörtént, annak hogyan, és ezzel szemben hogyan képzelte el? LÉGYSZIVES KORT IS ÍRJON MINDENKI!
19 évesek mindketten szüzek voltunk, amikor 1 év együttjárás után próbáltuk meg először. Előtte már kb.hosszú ideje pettingeltünk és orálisan elégítettük ki egymást, meg minden egyéb...de szex addig nem volt. Én úgy képzeltem hogy nem fog fájni, hiszen mikor ujjazott az sem fájt, 2-3 ujjal sem...de arra nem számoltam hogy neki elég vastag a pénisze...így nekem eléggé fájt. Annak ellenére hogy előtte 1 óra előjáték volt, sikosítót is használtunk és gyengéd volt velem... Szóval ez mindenkinek más...azóta kb. 6 alkalommal csináltuk, de eddig mindig fájt... mondjuk már sokkal jobban mennek a dolgok...Szóval nekem nem olyan volt, mint ahogy vártam, de nem bántam meg! Minden jót!
19/L
hát én úgy képzelem ,hogy hogy kb 1 év járás után majd ha lesz valaki akit nagyon szeretek ,akkor náluk ,legalábbis semmiképpen sem itthon majdegy váratlan pillanatban történik meg nyugodt körülmények között.nem egy gyertyfényes selyemhuzatos zenés dolgot képzelek el hanem egy spontán dolgot.És úgy képzelem hogy nem fog fájni mert jól felizgat előtte főleg azzal hogy mindenhol csókolgat csak ott nem majd sok idő után végre rátér és aztán orális szex lenne az előjáték
és misszionárius pózban ,mivel nem vagyok tapasztal tés szeretném egy kicsit kiszolgáltatottnak érezni magam m ivel ő a férfi de aztán ha minden jól megy át veszem az irányítást ;)amúgy nemtudom lehet hogy teljesen az ellentéte lesz anak ahogy elképzelem.de mindig emlékezni fook rá szóval remélem jó élmény lesz.elsőre biztos lassú romantikust képzelek el mert ugye a lányoknak állt.fájdalommal is jár.aztán ha már "bejáratódtunk"4-5 alkalom után lehet gyors heves szenvedélyes stb
most ez jutott eszembe
a lényeg hogy imádjon és én is őt
16 L szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!