Az első szex nagyon fáj? 16/L
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 13:24
1/21 anonim válasza:
Mit is mondjak, sok olyan nővel találkoztam aki azt mondta, hogy fáj, de olyanokkal is akiknek egyáltalán nem volt kellemetlen. Általában nem is azért fáj, mert a szűzhártya átszakad, hanem azért, mert egy olyan helyre hatolnak be, ahol korábban még nem volt semmi.
2/21 anonim válasza:
nekem fájt, de attól függetlenül kurv@jó volt, ne izgulj emiatt :D
L/16,5
3/21 anonim válasza:
Ha előtte jó sok előjáték van, és jól benedvesedsz, akkor nem. Plusz, ha te vagy felül, akkor érzed, mennyire ülj bele a faszba, hogy ne fájjon nagyon
4/21 anonim válasza:
ha az számít fáj-e várj még egy-két évet, a szexben enma fájdalom a lényeg,hanem hogy azzal csináld már először is akit ismersz, akivel együtt vagy egy ideje és szeretsz, nekem nem fájt pl, de eszembe se jutott hogy fájni fog-e
5/21 anonim válasza:
ha nagy puculója van biztos. be se fogja tudni tenni.
6/21 anonim válasza:
probáljuk ki és megtudod itt bránermájszternek hívnak :D
7/21 A kérdező kommentje:
inkább kihagyom:)
2011. nov. 12. 21:07
8/21 anonim válasza:
szia. ha kipróbálnád dobj egy levelet :)
18f
10/21 anonim válasza:
Hát... ezt embere válogatja. Én csak azt tudom elmondani, amit barátnőm mondott... Hónapokon keresztül pettingeltünk (1-2ujj) aztán amikor odakerült a dolog akkor is hosszú előjáték után óvatosan betettem, végig figyeltem minden lélegzetvételét, és csak lassan kis mozdulatokkal kerültem beljebb... Utána azt mondta, hogy nagyon élvezte, az elején egy kicsit kellemetlen volt, feszített, de elenyésző volt a jóhoz képest. Összegezve, ha a srác figyel rád, és óvatos, akár készen áll arra is, hogy abbahagyjátok, akkor nem fog fájni. De előtte sokat pettingeljetek (nem fél óra, több alkalom) és persze nagyon indítson be... Ja és védekezzetek. Ha egyéb kérdésed van privi. Szia 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!