Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első szopás? Olyanok...

Smileeey kérdése:

Milyen az első szopás? Olyanok írjanak akik értelmes hozzászólást írnak! Mert vagy egy haverom és leszeretném szopni!

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 21:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2011. dec. 12. 21:40
 12/26 anonim ***** válasza:
De legalább a befelé forduló mellbimbódat nem kell megmutatnod szopáskor. Jó ötlet;)
2011. dec. 12. 21:40
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
mm ittvagyok na ne legyen hiányod ^^ puszi a péniszedre sp voltam sziasztok
2011. dec. 12. 21:41
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

az első szar volt :( sajnos

nagyon kezdő volt a kiscsaj állítólag én voltam a második akit lerántot. állandóan mondani kellett neki mit és hogyan csináljon. a végén meg neki állt hisztizni amiért belelőttem a szájába. igazi paraszt volt, elkapta a fejét én meg telelőttem a levegőt. na csak azért írtam le, hogy ne ess neki felkészületlenül! szopás közben dugd fel az egyik vagy több ujjadat a seggébe, imádni fogja (csak jó alaposan nyálazd be), és közben cibálgathatod a saját cerkád is... azt meg döntsd el előre, hogy lenyeled-e vagy sem! (úgy sem fog szólni ha jön...)

2011. dec. 12. 22:25
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

utolsó, ez de undorító XD

válaszolva: hát...szopás

2011. dec. 12. 23:04
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
kicsit furcsa, meg szokatlan, de nem vészes. a srác ügyeljen arra, hogy legyen tiszta a bréje, mossa meg, mert ha büdi vagy hajszálas, sztem egy életre elveheti a csaj kedvét a szopástól! 2. szopásom alkalmával sikerült hajszálnak kerülnie a számba, ráadásul félig lenyeltem, és ott öklendeztem, mire kiszedtem. exem meg nézett, azt hitte, a bréjétől undorodom:D
2011. dec. 13. 03:09
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Utlsó hát te is egy értelmes lehetsz, ha egy 14 éves lánynak tanácsot adsz hogyan szopjon:) mert Smileeey csak 14 éves kislány.
2011. dec. 13. 09:36
 18/26 anonim válasza:
95%
középsuliban fizikaórán a sok szart hallgattam,meg dolgozaot írtam egyes lett...én így emlékszem életem első szopására...utáltam azt a tárgyat
2011. dec. 13. 10:16
 19/26 anonim ***** válasza:
45%
14 évesen neked még nem ezzel kéne foglalkoznod,hol van az anyád,hogy engedi hogy a kislánya ribanc legyen? szánalmas vagy a többi kis 13-16 éves szexelő tinikkel együtt,sőt a tinik 85.90%ával együtt akik ilyen idióta,felelőtlen,éretlen buta kis ribik
2011. dec. 13. 11:15
 20/26 anonim ***** válasza:

köszi, h látatlanban megítélsz. sokszor ez a baj forrása amit írtál: a szülők azért nem beszélnek ilyenekről a gyerekkel, mert jaj te még fiatal vagy, nem szabad ilyet csinálnod. a gyerek ettől függetlenül megteszi, csak épp semmit sem tud róla, és ilyenkor szoktak pl nem védekezni.... én sem tartom jónak, h 14 évesen ilyenen gondolkozik, de ha megteszi, legalább tudja, mit csinál!

2011. dec. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!