Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első szopás? Olyanok...

Smileeey kérdése:

Milyen az első szopás? Olyanok írjanak akik értelmes hozzászólást írnak! Mert vagy egy haverom és leszeretném szopni!

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 21:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egy az, hogy a "ha" kötőszó jelentését nem ismered akkor nem érdekel semilyen véleményed, mert nem fogok vitatkozni értelmetlenekkel. Kettő te ítélsz meg szülői neveltetési módszerrel engem és javítod ki. Ez azért gáz, de mindegy. Az hogy valaki alá lovat adsz az 100% megfog történi! Neked jó gyerek nevelést kívánok, ha lesz/van gyereked!
2011. dec. 13. 13:38
 22/26 anonim válasza:
Fura lesz az első az biztos, de nem kell izgulnod!!! csak csináld úgy ahogy neked kényelmes, ügyelj arra hogy eleinte ne dugd le nagyon a torkodon mert akkor öklendezni fogsz s az kellemetlen lenne mindkettőtök számara!! aztán szép lassan úgyis belejössz
2012. ápr. 23. 20:42
 23/26 anonim válasza:
am szentem ez a gyerek egy csaj es a haverja meg fiu es ugy akarja leszopni xD :D
2013. júl. 30. 00:24
 24/26 zoltan24 válasza:

Nekem egy knrva szopta le elősször (és egyetlen alkalommal). Szerintem nem kedveli a munkáját annyira mert tudtam neki tanácsot adni.

Sokan tanácsot adtak, de nem látok tanácskérést.

Mindenesetre lényeges elősször kezeddel vagy bárhogy felizgatni hogy előcseppek jöjjenek és abból kb max 9 köbmiliméternyit megnyalhatsz. Ennek az íze különbözik az ejakulátumtól (abban van prosztata folyadék is ebben max elég kevés). egyik kezeddel símogasd a combot feneked, esetleg lágyék környékét vagy a pénisz tövét, esetleg ha elég tiszta akkor ánuszt (prosztatat masszázs nem muszály).

A heréket is lehet gyenge cirógatással.

A makknak a hegyét, vagy pedig a felső oldalsó peremét nyalogathatod, ha azt lehet kicsit erősebben is(olyan kb 2 milimétert is benyomódhat vagy mozoghat a széle csak a nyelved munkája miatt, ezt lehet gyorsabban is vagy ajkaddal). ezt csinálod néhány másodpercig és az úgy elék jó. körmeiddel (tetejével) összenyomva a pénisz alján a "csövet" néha allulró előrefele végighúzhatod, de ne nyomd össze teljesen. Váltogasd a határozottab húzogatást illetve makk kényeztetést lágyabb épp érintőleges here és pénisz cirógatással. Érdemes esetleg visszatartani egy rövid ideig ejakulációt. Elősször kérd meg hogy a testedre élvezzen és onnan az ejakulátumból is kóstolj meg max 9 köbmilimétert. ezek max 30 perc mulva allergiás reakciót válthatnak ki (előcseep is de ejakulátum is). ha nicns semmi égés torkon vagy szájon akkor esetleg még ennyit hozzáadhatsz a "dózishoz". MEGJEGYZENDŐ, hogy ha allergiás vagy valamire amit a másik személy megeszik akkor hasonlóképpen mint ondóban úgy a pnnci válladékaiban is jelen lehet ebből az allergén anyagból.

2013. aug. 26. 13:10
 25/26 zoltan24 válasza:
100%

Természetesen fertőzések is jelen lehetnek. érdemees nyilvántartani azt a csoportot akikről egyénről egyénre terjedhet fertőzés cseppfertőzéssel és külön azon egyének csoportját is akik között légzés útján terjedhet fertőzés.

fertőzések esélyének csökkentésére esetleg fertőtlenítőszerek mint pl 3-5 százalékos H2O2 oldat vagy egyebek hasznosak lehetnek (bizonyos fertőzéstípusokra).

2013. aug. 26. 13:12
 26/26 anonim válasza:
14 évesen még homokoznod kéne,homokvárakat építened a homokozóban
2018. jan. 22. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!