Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit szoktatok csinálni...

Ti mit szoktatok csinálni amikor senkinek érzitek magatokat (látva mások sikerét és úgy érzitek le vagytok maradva, nem vagytok eléggé jók)?

Figyelt kérdés

Magánéleti vagy munkahelyi dolgokra gondolok. Mondjuk a munkahely alatt én most iskolát (egyetem) értek.

Nem tudom h ez mennyire irigység, én nem sajnálom senkitől azt amit elér csak magamra "haragszom" h én miért nem vagyok már ott...

2014. jún. 16. 00:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pedig lehet h az kellene. ^^
2014. jún. 23. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem csak az nyugtat, hogy egyszer csak vége lesz végre mindennek, és akkor már nem kell szenvedni, se amiatt, merthogy sikertelen az ember, se azért, merthogy nem szeretik...
2014. nov. 4. 05:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami pozitív hozzáállás... :D Ennyi erővel most ebben a pillanatban és megölhetnéd magad mert úgyis vége lesz...
2014. nov. 4. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Arra szoktam gondolni, hogy a sikeres emberekkel is egyszer történik valami.

Közmondásokkal kifejezve:

A fák nem nőnek az égig.

Jön még kutyára teherautó.

2015. júl. 30. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!