Ti kitartó embernek érzitek magatokat?
Nem.
És ezzel tisztában is vagyok. Tudom, rossz tulajdonság, de én a "nem megy nem kell erőltetni" fajta ember vagyok.
:// Régebben én sem voltam kitartó..de ma már az vagyok.Jó nyilván, ha tudom, hogy nincs tehetségem az énekléshez nem küzdök azért,hogy énekes legyek:D, de ami az elérhető keretek között van, azért szerintem érdemes kitartani!
Az elég szomorú,hogy többen is írtátok,hogy nem vagytok kitartóak, sőt valaki azt írta "gyenge".. nem szabad annak lenni! :)
Attól függ miben. Ha akár tanulásról, akár munkáról van szó, hajtok, ahogy csak tudok, és semmi sem tántorít el. Ezekkel kapcsolatban céltudatos vagyok.
Viszont ha valami olyan dologról van szó, amit csupán azért szeretnék csinálni, mert szeretem, mert érdekel, könnyen feladom. Már nem is tudom hányszor kezdtem el sportolni, gitározni, a pénzkereséstől független dolgokat csinálni, csak hogy egy hét fellángolás után abbahagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!