Hogyan vigasztaltátok magatokat, amikor kiderült, hogy egy általatok szeretett, rákos embernek néhány hete van már csak hátra?
23:35-ös, hogy ez mekkora tapló megnyilvánulás...
Kérdező, részvétem, sajnálom.
Nekem édesapám ment el 1 hónap alatt, ennek már 4 éve. Máig nem tudom megérteni, felfogni, megemészteni. Várom, hogy felhív, hogy jön és meglátogat, néha látni vélem tömegben...
Őszinte részvétem!
Na hallod az ilyen "emberről" is meg van a véleményem, kívánom neki a "legjobbakat" így ismeretlenül.....
Nekem nagypapám volt hosszú, súlyos beteg, én még akkor elég kicsi voltam vagyis fiatal, nem nagyon értettem, de a szemeit sosem felejtem el. Tele voltak szenvedéssel szegénykémnek. :( A halál jön, sajnos el kell fogadni. Az a legszörnyűbb, ha fiatalt visz. De Neki már jobb, ez legyen a kapaszkodó. Nem szenved tovább..... Talán azt még szörnyűbb nézni, ahogy egy beteg ember leépül. Számára a halál már megváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!