Magabiztos embernek tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:36
1/12 anonim válasza:
Próbálom kifelé annak mutatni magam, sokszor sikerül egyébként, de sajnos legbelül elég bizonytalannak érzem magam. :(
2/12 anonim válasza:
én is így vagyok, mint az első válaszoló. általában magabiztosnak tűnök, de a látszat néha csal.
27/L
4/12 anonim válasza:
Engem is erősebbnek hittek, mint amilyen voltam, pedig soha nem tettem azért, hogy a látszat más legyen. Azóta felnőttem magamhoz, és magabiztos vagyok:)
5/12 anonim válasza:
Azóta vagyok maga biztos amióta összejöttem a vőlegényemmel. Mellette teljes értékű embernek érzem magam.
Előtte én is próbáltam magabiztosan viselkedni, több kevesebb sikerrel. De legtöbbször legbelül bizonytalan voltam, vagyis kb. a béka feneke alatt volt az önbizalmam.
6/12 anonim válasza:
Én is a párom mellett lettem magabíztos, és kiegyensúlyozott.
7/12 anonim válasza:
Akik közeli hozzátartozóim, illetve barátaim, tudják, hogy valójában egy befelé forduló személy vagyok, az a megfigyelő, elmélkedő típus. Ha igazán jó kedvem van, akkor azonban nincs az a dolog, ami kizökkentene a középpontból :) Tudod, összetett személyiségek vagyunk mind, hiába dominál mondjuk az egyik felünk, hiába jelentősebb például a szomorkás fele valakinek, attól még ő is tud mosolyogni :)
9/12 anonim válasza:
Igen. Kívül-belül. Amióta végre kiléptem egy önbizalmamat leépítő kapcsolatból, és rájöttem, hogy nem kell mások segítsége ahhoz, hogy erős legyek, mert az vagyok.
10/12 anonim válasza:
Úgy értem a kívül-belült, hogy kívülről is látszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!