Ti hogy próbáljátok motiválni, inspirálni magatokat?
nincsenek barátaim, nincs párom, nincs pénzem, jelenleg tanuló vagyok. kapcsolataim vannak, de barátaim nem igazán. családi helyzetem is szar, apánk megkeseríti az életünket, gyűlöljük teljes szívből, de elmenni nem tudunk tőle, még.
nagyon könnyen elszontyolodok, leginkább az szokott fájni, ha látom a sok embert milyen jól érzik magukat egymással, nekem meg nincsen semmim és senkim az égegyadta világon. akik számomra kedvesek azoknak többnyire arra vagyok jó, hogy segítsek nekik, legalábbis én nagyon így érzem...
néha csoporttársaimmal esetleg elmegyünk meginni egy sört, ott jól elbeszélgetünk, de a hétvégéket mindig itthon töltöm mert sajnos kezdek túl konzervatív lenni az bulizásokhoz illetve pénzem sincs. munkát kerestem, de ennyi tanulni való mellett egyszerűen nem bírok vállalni heti 20 órát... semmi önbizalmam nincs, hiába próbálkozok nem ezt mutatni, de már kezd látszani rajtam...legalábbis már mondták... én próbálok mindent kihozni magamból de így nagyon nehéz..
lassan 21F
Köszi a választ. nyári egyetemre hívtak, hogy menjek de nincs pénzem rá. ez van
kommunikációval egyet értek, de miből szűrted le, hogy nem jó ez a készségem ? Mondjuk nem érzem azt, hogy szörnyű lenne, nem makogok, összeszedetten tudok beszélni, bár igaz gyakran túl gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!