Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan valakit arra rendelt...

Van olyan valakit arra rendelt a sors h szenvedjen?

Figyelt kérdés
Arra celzok h az eletem tragediakkal van tele.21 eves vagyok es meg egy komoly kapcsolatom se volt,sott meg rovidekbol is csak kett.nem vagyok se csunya se huje se paraszt megse kellek senkinek,hegekkel van tele a testem es meg sorolhatnam.lehetseges h en erre vagyok hivatott,h csak szenvedjek mig masok a szemem elott elvezik az eletet?

2014. máj. 4. 17:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A korodhoz kepest erettebb vagy,ilyen voltam enis fiatal koromban.Nem arrol van szo h felsobbrendunek erzem magam,de egyes emberek olyan dolgokat engednek meg maguknak a sajat kis onbizalmuk epitesere amiktol nekem szornyu buntudatom lenne..belerugni az amugyis szenvedo emberbe?Na mind1,azt hiszem ott kezdem a terapiat h elmegyek a varosbol es kezdek mashol egy kis eletet,tombolok kicsit es megprobalok mindent es mindenkit leszarni es kozbe mindenkinek bebizonyitani a multambol h rosszul tettek h alabecsultek.Am koszonom a valaszokat.
2014. máj. 9. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!