Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan valakit arra rendelt...

Van olyan valakit arra rendelt a sors h szenvedjen?

Figyelt kérdés
Arra celzok h az eletem tragediakkal van tele.21 eves vagyok es meg egy komoly kapcsolatom se volt,sott meg rovidekbol is csak kett.nem vagyok se csunya se huje se paraszt megse kellek senkinek,hegekkel van tele a testem es meg sorolhatnam.lehetseges h en erre vagyok hivatott,h csak szenvedjek mig masok a szemem elott elvezik az eletet?

2014. máj. 4. 17:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

13/L újra.

Megint elmondanám, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa.

És most következő kérdéseket szeretném feltenni:

Miért baj, ha nem vagy ugyanolyan mint a többiek? Ez csak azt jelenti, hogy egyedi vagy. Cukkolnak érte? Irigységből talán. Ki tudja. Miért érdekelne ez téged, ha ettől rosszabb lesz neked? Inkább légy büszke. Mert valamit jól csinálsz. Szokták mondani, hogy ha vannak ellenségeid, rosszakaróid, az azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálsz...

Elmaradsz... pontosan mire gondolsz ez alatt?

És akkor miért nem örülsz? Élsz! Köszönd meg, valaki bele s hal ebbe! De te megúsztad! S van egy heged, amivel lehet menőzni, hogy nézzétek milyen kemény vagyok! :D Elütött egy autó, de én túléltem! Én például rendszerint elteszem magam láb alól (most is rögzítő van a bokámon, mert leestem a lépcső aljáról). De nem vagyok rajta kiakadva. Nevetek rajta, s elmesélem másoknak, hogy mennyire béna voltam. xD S nem azért, hogy sajnáltassam magam. :D Csak már nem az első, s én inkább nevetek rajta, mint sem szenvedek...

S a külső nem minden. Nem biztos, hogy annyira boldog. S lehet még nálad is szarabb helyzetben van, de nem köti mások orrára. S miért kell figyelni azt, hogy kinek mennyire szar? NE HASONLÍTGASD MAGAD MÁSOKHOZ!Ez a legnagyobb hiba. Azok nem te vagy. Neked is boldognak kéne lenned. Vagyis nem. Lehetsz nagyon szarul. De az nem jó neked. Akkor meg tégy ellene, s ne ilyen idiótaságokon gondolkozz... például helyesírás... nem hüje, hanem hülye.

Nem bántani akarlak, csak... utálom az önsajnáltatást. Mert én is ilyen voltam. Főleg az akaszt ki, hogy idősebb vagy. Kérlek olvasd figyelmesen, s gondolkozz el rajta! :)

13/L

2014. máj. 4. 18:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Azt kotve hiszem h azert vagyok ugy ah vagyok mert nem szazas a helyesirasom,nameg van ennel sokkal rosszabb is de nem ez a lenyeg.Am az elmaradast ugy ertem h mindig piszkaltak valamiert emiatt senki szemebe se fejlodtem,mindenki ram nezett furcsan es kerult.Emiatt nincs semmibe taasztalatom ami masoknak mar a kisujjaba van mintl a parkacsolatok stb.Nagyon rossz helyzetbe erzem magam emiatt,nem konnyu ugy belekezdeni egy kapcsolatba 21 evesen h valojaban a gondolkozasom olyan mint egy 14 evese foleg h mar akar csaladom is lehetne.
2014. máj. 4. 19:38
 13/21 Fish1 ***** válasza:

Konkrétan pl. mi miatt néztek rád furcsán?

Azt tudod, hogy piszkálni csak azt lehet, aki hagyja magát?

2014. máj. 4. 20:17
 14/21 A kérdező kommentje:
En romaniaban elek es jo otletnek tartottak h roman tagozatra irjanak be ami be is jott mert megtanultam a nyelvet,de olyanokkal voltam osszezarva akiket nem erettem,utaltak es volt h bantottak is.A suliba magyar tagozaton voltam de ott mar azert piszkaltak mert sovany voltam.Mikor befejeztem az altalanost pedig megtortent a balesetem es akkor amiatt szegyenkezte es rohogtek rajtam az ugynevezett barataim.Tenni ezellen nem lehet,minnel jobban kapalozik az ember annal rosszabb.
2014. máj. 4. 20:27
 15/21 Fish1 ***** válasza:

Már hogyne lehetne tenni.

Te pl. mit csináltál, amikor a baleseted miatt röhögtek rajtad? És a balesettel kapcsolatban pontosan min röhögtek?

2014. máj. 4. 20:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Vicceket csinaltak belole stb.Es mit lehet tenni?Ha leorditom a fejuket akkor egy segg vagyok,ha megkerem oket h ne csinaljak akkor megjobban rakezdenek.
2014. máj. 4. 20:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Újra a 13 éves lány.

Nem azt mondom, hogy emiatt nem vagy százas. Ne forgasd ki a szavaimat! Hanem csak szóltam, mert erre allergiás vagyok. És vannak rosszabbak... na és? Én nem másokra vagyok kíváncsi, nem másokkal beszélek.

S nem kell a lelkedre venni a gúnyolódásokat... Engem is nagyon sokat gúnyoltak. Testsúly miatt, szemüveg, stréber (mert mertem tanulni xD), zenei világ, beszédem, animék iránti rajongás... konkrétan terrorizáltak, miután utólag rájöttem. Volt már nagyon durva időszak is ennek, de sikerült velük nem törődni. Sőőt... amikor egy ideje nagyon rám szállt egy lány, nem bírtam tovább, és leüvöltöttem a fejét, hogy szálljon már magába. Azután bocsánatot is kért, és úgy tett mintha nem történt semmi... rájött, hogy ki tudok állni magamért.

S szerintem a barátaid nem azért viccelődtek a baleseteden, mert jaj de vicces. Hanem mert próbálták oldani a feszültséget. Nekem a saját családom viccelődik azon, hogy mindig van velem valami. :D De nem zavar, mert megszoktam. S nem veszem fel sértésnek.

De amúgy szólhatnál simán nekik nyugodtan, hogy ez nem jó. Ha a barátaid, megértik. Ha nem, akkor azok nem barátok.

13/L

2014. máj. 4. 20:57
 18/21 Fish1 ***** válasza:

Elmagyaráznám nekik, hogy nem olyan vicces dolog, ha elüt egy autó és megfordítanám a dolgot, hogy hasonló helyzetben nekik hogy esne, ha vihognék rajtuk. Szerintem elgondolkodnának rajta. De ha nem teszel és nem mondasz semmit, ne csodálkozz, ha szívják a véredet. Ha kiállsz magadért, máshogy fognak ők is hozzáállni a dologhoz.

És gondolj bele abba is, hogy más belerokkan vagy akár bele is hal egy balesetbe, én a helyedben nem aggódnék egy sebhely miatt, mert nem ez adja egy ember értékét.

2014. máj. 4. 21:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Abban nem vagyok biztos h ti jatok a kulvilagba mar bocs,a helyzet az h nem arrol van szo h oldottak a feszultseget vagy h erdekelte oket milyen lehet a helyemben.Arrol van szo h az emberek kegyetlenek,nekik az polirozta a kis onbizalmukat h latnak egy nyomorekot bicegni.Rohadt egy vilagban elunk es kezdem latni h csak en fogom fel szinte ezen a vilagon.Se megbizni az emberekben sem hinni abban h az emberi ertekek elorebb visznek nem lehet.En szivesebben meghalnek minth az ilyenek kozt eljek.Az egyetlen dolog a csaladom ami miatt meg elek,nem akarok gondot okozni.
2014. máj. 4. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:

13/L újra.

De igen, járok a külvilágba, nap mint nap. S elmondanám, hogy tudom, hogy némelyek kegyetlenek tudnak lenni. Tapasztaltam előző osztályomban. Ha szeretnéd, mesélhetek róla, csak neked. :3 De nem érdekel.

S most... komolyan kezdesz idegesíteni. Megmutatom miért:

"kezdem latni h csak en fogom fel szinte ezen a vilagon"

Jaj, hogy oda ne rohanjanak. Csak te? Hát akkor eléggé pozitívak az emberek. Igen... persze... És az öngyilkosok? Netán te is az akarsz lenni? Ilyenekkel ne dobálózz! Nem vicc az ilyen... s most mondanám, hogy megint tudom miről van szó... s ez tényleg igaz. Lehet, ez már egyre hihetetlenebb. :D No, mindegy.

Csernus Imrét ismered? Ő azt szokta mondani, hogy nem az határozza meg, hogy szar nekünk, mert a világ szar, hanem a belső nézetünk. Vagy valami ilyesmit, a lényeg meg van ebben. Szóval lehet, hogy gazdasági helyzet rossz, vagy sokaknak a közérzete, de azért maguk is felelősek. Ne próbáld már másokra rá tenni a felelősséget, hogy: Ti miattatok akarok meghalni! Ti vagytok a hibásak! Ti vagytok a rosszak! Én csak egy áldozat vagyok!

Ezt még te sem gondolhatod komolyan...

"En szivesebben meghalnek minth az ilyenek kozt eljek"

Kicsit felemelkedetten beszélsz, nagyképűen. Azt gondolod, hogy te többet érsz náluk. Mindenkinél. S az, hogy ilyenek közt élj? Azaz ugye mindenki? Én is? Én is ilyen vagyok PÉLDÁUL. Vagy a barátaim, akik nem vétettek ellened semmit. De mindenki szar, mert ez egy rossz világ? Hát.. ha tényleg ezt gondolod, akkor tedd. Mert most én zenghetek ódákat, hogy jaj ne tedd. Ám ismerem, hogy ez egy elhamarkodott kijelentés. Önmagamból kiindulva. Mert én is voltam önsajnáltató.

Őszintén szólva kezdem azt érezni, hogy a falnak beszélek. Ideges is leszek, mert szeretnék segíteni... tényleg. De ha nem engeded, akkor az én eddigi próbálkozásaim semmit sem érnek.

Szerintem te jó ember vagy, aki sajnos nem bírja kezelni rendesen a problémákat. Ebből önsajnáltatás lesz, kis megvetés a többi ember felé, s talán némely dolgokat túlságosan komolyan veszel, a lelkedre veszed. Mivel én már szerintem mindent elmondtam, s most már csak ismételgetném magam, és nem mondanék semmi újat se, ezért kérlek oszd meg ezt a családoddal. Ha tényleg ki vagy akadva, akkor a családoddal oszd meg, azzal akihez a legközelebb állsz. Lehet, hogy le fogják szedni a fejed, hozzád vágják, hogy ezek baromságok... de végérvényben hallgasd meg az ő nézetüket, fontold meg, és kérdőjelezd meg azt, amiben most annyira biztos vagy. S ha úgy érzed, menj el akár pszichológushoz. Ha esetleg attól félsz (magamból kiindulva, ne sértődj meg ezen, tévedhetek nagy valószínűséggel)attól, hogy a pszichológus megvetne, vagy hülyeségnek tartaná, illetve nem értené meg a helyzeted, és olyat mond amivel megbánt, akkor felesleges. Segíteni fog mindenképpen.

Végszóban annyit mondanék, hogy elnézést kérek az ideges hangnemért. Tényleg az volt a szándékom, hogy segítsek, csak túlságosan is fel tud bosszantani az ilyenek.

Bocsánat még egyszer ha megbántottalak, ne vedd bántásnak, támadásnak. Gondolkozz el rajta még egyszer, hátha segítség lesz számodra.

Drukkolok neked. :)

13/L

2014. máj. 8. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!