Lehetséges hogy a sors az én kezemre játszik?
Akin bosszút akarok állni, kiderült hogy szeptembertől abban a felsőoktatási intézményben fog tanulni, ahol én. Elvileg nagyon sokszor össze fogok futni vele akarva akaratlanul is.
Ez épp kapóra jön nekem, mivel így könnyebb lesz rajta bosszút állni, könnyebb mintha van valahol messze.
hohó a bosszú nem igen megoldás
Először is le írhatnád hogy miért akarsz rajta bosszút állni
Lehet hogy a sors játszik a kezedre de nem biztos hogy azért hogy bosszút Áj rajta
Mivel nem tudom miért akarsz rajta bosszút állni így kissé nehéz megválaszolnom.
Lehet azért hogy megbeszéld vele a dolgot.
Ilyet nem lehet megbeszélni, kihasznált, megalázott, átvert stb
Kb úgy mint az ezelben ezellel csináltak a baratai
ismerős érzés...
Hát én nem álltam azon a személyen bosszút aki engem is kihasznált átvert stb ..
csak megszakítottam vele a kapcsolatot
de te mivel szinte mindig össze fogsz vele futni
figyelj én nem ajánlom a bosszút mert most attól neked nem lesz jobb csak le süllyedsz az ő szintjére utána legyőz a rutinjával ... szóval lehet hogy ezt nem jelent semmit pusztán a véletlen műve sőt nagyobb baj is lehet és a tanulásban is akadályozni fog ... DE te döntésed hogy cselekedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!