Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan valakit arra rendelt...

Van olyan valakit arra rendelt a sors h szenvedjen?

Figyelt kérdés
Arra celzok h az eletem tragediakkal van tele.21 eves vagyok es meg egy komoly kapcsolatom se volt,sott meg rovidekbol is csak kett.nem vagyok se csunya se huje se paraszt megse kellek senkinek,hegekkel van tele a testem es meg sorolhatnam.lehetseges h en erre vagyok hivatott,h csak szenvedjek mig masok a szemem elott elvezik az eletet?

2014. máj. 4. 17:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Kérdésedre az a válasz, hogy mindenki saját sorsának kovácsa. A kérdésedből sugárzik a szomorúság, ernyedtség, fásultság, miközben kissé túl biztos vagy szépségedben, okosságodban és úri viselkedésformádban. Na ez a kettősség, ami nyilván megjelenésedből is világos és ami taszító a közeledni vágyók számára.
2014. máj. 4. 17:15
 2/21 anonim ***** válasza:
1-essel ne foglalkozz:) én is igy érzek, minden nap van valami ami miatt magam alatt vagyok,nem birom mar sokáig...sosem leszek boldog.
2014. máj. 4. 17:28
 3/21 A kérdező kommentje:
kicsit eros azt mondani h en vagyok a rossz...az van h hiaba probalok csak ismerkedni,alapbol nem erdeklem az embereket es ugy erzem magam mint a kettes kommentelo
2014. máj. 4. 17:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Sors nem létezik, csak önsajnálat.
2014. máj. 4. 17:46
 5/21 A kérdező kommentje:
de megis mond meg miert kell minden olyat en elszenvedjek amire masok csak annyit mondanak "aa velem ez nem tortenhet meg"
2014. máj. 4. 17:54
 6/21 Fish1 ***** válasza:

Csak te tudsz tenni a saját érdekedben.

Mik azok a tragédiák?

2014. máj. 4. 18:16
 7/21 A kérdező kommentje:
peldaul elitott egy auto.Es mindennek fejebe egy orbitalis nagy heg maradt a vallmon ami miatt orokke szorongani fogok.
2014. máj. 4. 18:20
 8/21 anonim ***** válasza:

Szerintem most fejezd be....

Az, hogy úgy állsz hozzá, hogy te most tele vagy tragédiával, az már rossz kezdés.

Az elsőnek igaza van. Egyetértek vele. A világ nem gonosz, csak tenni kell érte, hogy boldogak legyünk. Például megpróbálni pozitívan gondolkodni, más emberek felé nagyobb érdeklődést mutatni, ilyenek. Most sorolhatnék sok mindent. Ahogyan mondták előttem néhányak, mindenki saját sorsának a kovácsa.

Én azt tanácsolom, hogy fogd magad, és ülj le picit. Gondolkozz el azon, hogy mi lehet a gond. De ne azzal az elvvel, hogy te most nagyon nagy szenvedő vagy, áldozat. NEM! Nem vagy az! Tehetsz ellene! Csak nyisd fel a szemed! Tényleg önsajnáltatsz. Ami tudod miért rémes tulajdonság? Mert nem csak másokat idegesítesz fel, hanem még magadat is gátlod jócskán.

S hogy megindítsam benned a kezdő löketet: Tragédiák történnek veled folyamatosan? Emiatt érzed magad áldozatnak? Na és ahhoz mit szólsz, hogy én kis koromban rákos voltam, alig pár hónaposként? De meggyógyultam. És tudok róla. S nem úgy fogom fel, hogy ez milyen rossz... hogy én egy szerencsétlen ember vagyok, akit ilyen szörnyű betegség megtámadott. NEM! Hanem azt, hogy: Hű... mekkora mázlim volt, hogy túléltem, miközben csomó másik kis gyerek meghalt a közelemben!

Én csak ennyit szerettem volna mondani. Kérlek, gondolkozz el rajta.

13/L

2014. máj. 4. 18:33
 9/21 anonim ***** válasza:

13/L vagyok újra. Kifelejtettem azt mondani, hogy a volt betegségem emléke mindig visszaköszön akárhányszor nézek a hasamra, ahol ott van a műtéti seb. Nem kicsi! Mercédes vágásnak szoktuk nevezni! :D De nem szégyenlem. Igaz, nem szeretem ha kérdeznek felőle. Ám az se amiatt van, mert most juj ez mekkora titok, milyen szégyenletes vagy mit tudom én mire gondolhat más... hanem mert már ezerszer meséltem el másoknak, akik megkérdezték. :D

13/L újra

2014. máj. 4. 18:35
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen,mikor volt a balesetem anyam azt mondta adjak halat az istennek h elek.de miert van az h masok akik talan meg szarabb emberek is mint en elnek mint hal a vizben en meg csak nezem h mindenki mas boldog.persze mindenkinek megvannak a problemai,de keveset ismerek aki olyan szarul alljon mint en.amiota megszulettem mindig volt valami ami miatt elmaradtam masoktol,ami miatt ki lettem nezve stb,es ezt mar nem tudom elviselni
2014. máj. 4. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!