Az IQ le fog csokkenni (elbutulok), ha nem vegzek szelleni erofesziteset sok idon keresztul?
az iq lecsökkenni? nem hiszem.
végezz egyszerű matekfeladatokat, ha nagyon félsz.
Igenis csökkennek a szellemi képességeid, ha nem használod őket. Ha más nem, akkor a koncentrációs képességedből és a gyors problémamegoldó képességedből veszítesz, ami rányomja a bélyegét a teljesítményedre. Az egyetemi anyagot meg el ne kezdd ismételgetni, bakker, nem tudom mi van itt a válaszolókkal.
Ha használni akarod az agyadat önerőből, akkor csinálj online kurzusokat a világ legjobb egyetemein vagy olvass friss szakirodalmat a területeden.
Mi az hogy "a rossz személyiséged" miatt nem kapsz állást?
Mi az az elit egyetem? Harvard?
:P
felmérések alapján az iq teszteken kapott eredmények csökkennek szellemi inaktivitás során.
mivel az iq nem egy egzaktul mérhető, "valós" dolog, így mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.
érdemes fejleszteni a személyiségeden, ha munkát akarsz találni, illetve gyakorold a feladatokat/tanultakat.
Valószínűleg igen, szellemileg "tunyább", lassabb leszel. Főleg a kreativitás és az emlékezet csökken ilyenkor látványosan, tudtommal.
Engem is érdekelne, hogy mit takar a "rossz személyiség" és az "elit egyetem". Felteszem külföldön végezted, ez megmagyarázná, hogy miért nincsenek ékezeteid.
Telorol irok, azert hanyagolom az ekezeteket.
BME-n vegeztem. Igaz csak alapszakon.
Szemelyisegproblemak: furcsa vagyok, nehezen ismerkedem, megbantok embereket akaratlanul is, emiatt alacsony az onertekelesem. Egyedul elek, alig erintkezem emberekkel. Teljesen lezullottem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!