Szerintetek ez mennyire gaz?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki momentan egy gerinctelen k...va es vilageleteme utaltam nem csak mer baratommal jart de legjobb baratnomet is sokszor uszitotta de vegre belatta o is hogy egy utanzo semmire kello tehat ilyeneket csinalt vele is hogy szoszerint mindenbe leutanozta. Baratnom szoke lett o is.. baratnom mixertanfolyamra jart o is.. baratnomnek megtetszett egy csavo o rahajtott es sorolhatnam :D nekem meg azt csinalta hogy volt egy kisebb szakitasunk es egybol irogatott a baratomnak de hat mar egy buliba par hetre ra egyutt mentunk es ottvolt es baratom elobb bement a cigizesbol es annyit latok mikor utana mentem hogy ez a sz.rdarab ott log a nyakan olelgeti. Hat tobb se kellett odamentem elrantottam a baratom es majdnem megteptem :) mindenki eletebe belegazol es szoszerint k.va tehat ilyeneket csinalt hogy mondtak neki es barkivel barmit csinalt de nagyon durvan. Nemibeteg is volt mar meg sorolhatnam :D2014. ápr. 3. 21:32
1/5 anonim 

válasza:

és most jobban érzed magad hogy ezt kiírtad magadból?
2/5 A kérdező kommentje:
Hat oszinten igen mer senkinek se beszelek errol..
2014. ápr. 3. 21:45
3/5 anonim válasza:
Sztem mond meg neki a véleményed. Engem meg altalánosba piszkalt egy gyerek hogy kövér vagyok. Egyik nap beszolt. Elegem lett odamentem megfogtam a karját megrancigaltam és oda orditotram hogy mi a ... kepzel magarol. Ki ő hogy ezt ő minden nap a szemembe mondja. Aztán elmentem. Masnap mar ram se nézett. Szerintem ha beszolt volna ujra ott verem meg...
4/5 anonim 

válasza:

A pasizás meg barátnőzés helyett, tanulj meg inkább írni. Ez katasztrófa!
5/5 A kérdező kommentje:
Tudod telefonnal tanulj meg irni :)
Hat meg is vernem legszivesebben de sose talalkozok mar vele csak ritkan de akkor nagy ivben kikerul:D
2014. ápr. 3. 23:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!