Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalok és felnőttek ki az,...

Fiatalok és felnőttek ki az, aki nem szeret behódolni, hanem inkább akár mindenben különbözni a saját kortársaitól és ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
Nem a deviáns magatartásra gondolok, nem is a nonkonformistára. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerettek-e a saját utatokon járni, individualisták lenni vagy legjobb átlagnak lenni, behódolni, követni a divatáramlatokat.
2014. márc. 8. 15:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nárcisztikus? Isten ments, hogy azzá váljak. Nem is annyira egyedi, de mégis úgy, hogy azt tehessem, amit szeretnék. Azt persze jól tudom, hogy vannak kötöttségek, de mégis milyen jó lenne, ha önmagunk tudnánk maradni. De egyre kevesebben leszünk.
2014. márc. 8. 17:06
 12/12 anonim válasza:
Én ilyen vagyok... a suliban mindenki egyenesre vasalt hajjal járkál, ezért én meghagyom hullámosra. Véletlenül sem akarok beolvadni a tömegbe. A bulikban minden lány magassarkúban van hosszított felsővel, ettől frászt kapok, szóval teljesen más szerelésben járok el... ránézek a tömegre, s mind egyformák... ez nekem undorító.
2014. márc. 16. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!