Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem engedik a szuleim...

Nightmareboom kérdése:

Miert nem engedik a szuleim hogy a sajat penzembol vasaroljak?

Figyelt kérdés
A penz nem a zsebpenzem, megdolgoztam erte 14 eves vagyok, es egy telefont szeretnek, es felajanlottam azt is hogy a gepem, es a tablagepemet is eladom, csak hagy kapjak 1 normalis telot a sajat penzembol, de nem engedik meg, anyam megengedne, csak apam elott megjatsza magat -,- , apam folyton azt mondja hogy majd ev vegen, ha nem lesz 1 3 od se... De egy db lesz, a foldrajztanar miatt. Segitsetek, mit tegyek, hogy megkapjam vegre azt a telot a SAJAT PENZEMBOL amit szeretnek...

#telefon #pénz #sajat penz
2014. márc. 6. 22:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

1. miért olyan fontos neked a telefon?

2. amíg mást okolsz a rossz jegyeid miatt ne várd hogy "felnőttként" kezeljenek

3. 14 évesen mit dolgoztál??

2014. márc. 6. 22:47
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Próbálj meg ketteseket szerezni
2014. márc. 6. 22:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mennyibe kerul a telefon?

Ha 50 ezernel tobb, en sem engednem meg. Barki ellophatja toled, kikaphatjak a kezedbol, stb. Meg nem is kell egy 14 eves gyereknek draga telefon.

A jegyet pedig te szerzed, nem csak ugy adja a tanar. Tessek jobban tanulni.

2014. márc. 6. 23:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen mi a ...... melózol, hogy abból már géped meg táblagéped van, meg telefon is lehetne belőle???

Én 19 évesen szinte éjjel-nappal melóztam, és hosszú idő után tudtam összekaparni egy számítógépre, mert kellett egyetemre, de egy buliba se mentek közben, csak hogy meg tudjam venni...

Igaz, közben ruha és egyebekre ment egy kis pénz, mert hát ha valaki kereső ember, és luxust akar venni, mint egy gép vagy telefon akkor alap, hogy a ruha-kaját fizeti magának, engem legalábbis így tanítottak, előbb az alap dolgok, aztán a luxus.

14 évesen munkahelyed van, vagy mi a szösz, hogy ennyi pénz van a zsebedben?

2014. márc. 6. 23:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Szerepeltem 1 filmben, onnan van pénzem, a telefont nem lopnak el, mert van onvedelmi fegyverem, es kuzdosportra fogok jarni ujra, es, 1 iphone 5c t szeretnek, mert a mostani telefonom szornyu, egy gombos nokia
2014. márc. 6. 23:22
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
iPhone, na persze. 16 evesnek se vennek. Amire neked kell egy telefon, arra jo egy gombos Nokia is.
2014. márc. 6. 23:32
 7/20 A kérdező kommentje:
Hol eltek ti?? Mostmar egy telefon nem csak telefonalasra valo, hanem egy szamitogep a zsebedben...
2014. márc. 6. 23:37
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem vannak olcsón használt érintőképernyős telefonok, amik neked bőven jók lennének.

Nekem a telefon arra kell, hogy zenét hallgassak rajta, meg legyen rajta net. Ja, és szép fényképeket készítsen.

2014. márc. 6. 23:38
 9/20 anonim ***** válasza:
64%

Egy gyereknek nem kell ilyen draga telefon. Minek neked? Oran figyelni kell, hazafele a buszon kikapjak a kezedbol. Otthon gepezz.

Igazuk van, hogy nem engedik megvenni.

2014. márc. 6. 23:44
 10/20 anonim ***** válasza:
54%

Vegyél egy Samsung Galaxy S3 mini-t nagyon frankó kis telefon és 60 körül megkapod újan. Amire neked kell tökéletesen megfelel, nem kell közel 2 kilót kitolnod egy telefonra. Soha nem fogom megérteni, aki ennyit költ egy telóra, megengedhetném ln is magamnak, de nemlátom azt a hatalmas előnyt.

A szüleid helyében én sem engedném. Inkább koncentrálj a tanulásra. A táblagépet, meg a PC használatát még csk-csak tudják kontrollálni, egy okostelót, amit éjt nappallá téve tapicskolhatsz nem. Az iskolában, otthon, mindenhol. Nem beszélve arról, hogy 14 éves vagy, még elég sok mindenre szükséged lehet abból a pénzből, amit most telefonra akarsz elb.szni.

Na mindegy, szegülj csak ellen adj el mindent, vedd meg és 10 év múlva pedig okold őket, hogy miért hagyták:) Sok sikert, Te úgyis jobban tudod...

2014. márc. 7. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!