Mit vásároljak a barátomnak névnapja alkalmából illetve karácsonyra? Fontos, hogy mind a két alkalomra vegyek neki ajándékot, vagy egyszerűen kössem össze a kettőt?
31 éves nem fiatal?
A párom 32 éves és távírányitós repülőt kért karácsonyra.
Én vettem még neki téliesített (bélelt) sültős sapit,mert folyton az van a fején.Gondold végig mire van igazán szüksége.ezt csak te tudhatod.Hiába mondja valaki hogy vegyél neki parfümöt,ha nem szereti,vagy tollat,ha szinte soha nem ír,vagy pizsit ha szokott hordani.
Attól is függ hogy kb milyen értékben szeretnél neki ajándékozni.
Könyv, toll, esetleg vmi hobbikellék (pl. ha horgászik, akkor ahhoz vmi).
Vagy valami ital is lehet, gondolom ahol laksz, ott is lehet olyan üzlet, ahol pl. a bor palackjára van vmi gravíroztatva, írva (apa most a szülinapjára ilyet kapott egy rokontól, Boldog szülinapot tábla volt a palackon).
ma 12:48
Én írtam a tollat,könyvet..Könyörgőm ha valaki ennyire nem ismeri a partnerét,hogy nem tudja mi a hobbija mit szeret akkor miért nem figyeli meg?Miért nem kérdezi meg játékosan,hogy mire vágyna?Hiszen akik ide írtak mind a saját partnerük kedves dolgaiból választottak ajándékot..Egy 20 éves lány erre nem képes???
ÁÁÁÁÁ
Nem bántásból írtam a te ötleteidet,csak úgy épp ezt olvastam előtte,de persze igazad van ,én is ilyesmit írtam
tehát vegyük most az elöttünk lévőt,bort írt ami nem rossz ötlet,de ha én lennék a kérdező és nekem írták volna ezt a párom kiugrott volna az ablakon,mert nem szereti a piát,a bort meg pláne.Ezért írtam mert felesleges idegentől tanácsot kérni.
Pontosan erről beszélek!! Itt kér tanácsot,holott neki kell tudnia minek örülne a legjobban..Te a férjednek sapkát vettél mert tudod,hogy imádja,és kell neki..
Én a férjemnek konyhakötény vettem,mert imád főzni,és egész évben azt mondogatta,hogy kéne vennie egyet,mert állandóan bepiszkítja a ruháját..
Másnak a férje informatikus könyvnek örült,mert az illető hölgy is pontosan tudta,hogy ez kell neki..De komolyan 4 hónap nem elég,hogy rájöjjön,kiismerje valamennyire? Nem kommunikálnak vagy mi??
Esküszöm az ilyen kérdéseknél nem értem,hogy mit csinálhat a két ember egymással a szexen kívül,ha idegenektől kér némi infót..Hogy milyen sapkát vegyen neki? Belebújósat aminek a végén ott a hosszú pompom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!