Mit vásároljak a barátomnak névnapja alkalmából illetve karácsonyra? Fontos, hogy mind a két alkalomra vegyek neki ajándékot, vagy egyszerűen kössem össze a kettőt?
a barátomnak én is sapit vettem karácsonyra...remélem örülni fog neki:)
mondjuk az tényleg neked kell eldönteni h milyet veszel neki:D
én a páromnak egy fekete meleg o'neil sapit vettem:)
szerintem mivel jon a tel meg mar meg is jott ezek hasznosak :
-kesztyu
-sapka
-sal
-hataridonaplo
-bor , pezsgo ( ha iszik)
-testapolo
-spre
-bluz
-sport cipo
-stb.
bocsi ha nem segitettem :)
A páromnak is minden karácsonykor van: uge 24-e karácsony, 25-e szülinapja, 26-a névnapja :) Még anno haverok voltunk, akkor panaszolta egyszer, hogy olyan rossz, ő mindig csak egy valamit kap a három ünnepre, más meg hármat.
Aztán összejöttünk, de ezt nem felejtettem ám el :) 6 éve vagyunk együtt (ez lesz a 6. karácsonyunk), de mind a 3 nap külön ajándékot kap :) Anyagilag kicsit megterhelő, de egy évben egyszer kibirom :)
Szóval kapott már:
márkás karórát
parfümöt
ezüst karláncot
kocsiba hangfal-szettet
videókártyát a gépébe
WD-s külső winchestert
dedikált koncert-DVD-t
pulóvert
baseball-sapit (eredeti FERRARI-sat)
párnát - közös fényképünket rányomtatva
. . . hirtelen más nem jut eszembe . . .
Köszi mindenkinek !
Azoknak akik, meg belekötöttek a kérdésembe, azt szeretném csak írni, hogy tudom mi a hobbija, tudom mit szeret. De ezeket a dolgokat megveszi saját magának és ezért nehéz ez a kérdés. Hogy miért itt teszem fel ezt a kérdést ?? Mert szabad... Mert érdekel, hogy TI másik emberek mivel kedveskedtek a párotoknak amiből esetleg én is ihletett meríthetnék. Ennyi az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!