Anyámnak karácsonyra melyiket?
Jelezte korábban, hogy szeretne egy igazán jó minőségű kést. A gondom az, hogy egyáltalán nem vagyok képben a késmárkákat illetően. Tudnátok olyat javasolni, ami garantáltan profi minőség?
Főleg hús- és zöldségdarabolásra lenne használva, tehát egy általános, nem recés kés lenne a legideálisabb.
A fővároson belül fellelhetőséget is megköszönnék :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az biztos, egy jó kés aranyat ér..
Nekem Zwilling márkájú szakácskésem van, jó vele dolgozni, spar pontgyűjtős akcióban vettem tavaly.
Mennyi pénzed van? Nekünk Tramontina késeink vannak, nem is olyan vészesen drágák, kb mint a Fiskars, de sokkal jobbak! Valami ilyesmi tuti szuper lenne neki: [link]
Aztán ami "garantáltan profi minődég", de kicsit drágább: a solingeni termékek. Nekem solingeni késem nincs, csak manikűrkészletem, és talán mond valamit, hogy sok éve tökéletesen működik, nem csorbult ki, holott például a körömollúval szoktam drótot, sőt vékonyabb fémlemezt is vágni! Ha van rá keret, akkor mindenképpen ezt javaslom!
Ha nem százezrekbe kerül, szívesen költök rá. Nem ajándékba adom, 5 Ft ellenében kapja csak meg :) Ha nincs érme, nincs ajándék se :)
Solinger-ről azt hallottam, hogy nem olyan jó, mint amennyire reklámozzák. Férjem most hívott egy Fiskars boltból, hogy igazán spéci kést csak rendelésre tudnak, a többi nem annyira "profi".
Valami nagyon-nagyon jót szeretnék, aminek mondjuk egy profi szakács is örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!