Mit vehetnék karácsonyra anyámnak?
-A könyv ki lőve mert nincs ideje olvasni
-CD/DVD nem szeretnék venni!
kérlek adjatok tippeket köszi előre:D
Ja minek örülne szerinted?
Én irhatom hogy kàvé,ha nem is kàvézik.
Vagy Welness hétvége,ha nincs akkora kereted rà.
Nem tudom,nem irtäl rola semmit.
Talàn kozmetikai csomag(tusfürdö,testàpolo,parfüm,krém stb)
Vagy egy szép pullover.
De lehet valami konyhai cuccnak is örülne(uj edényköszlet,vagy kàvés szett)
Vegyel neki egy gyumolcscentrifugat, vagy egy nagyon jo parfumot, egy uj hajszaritot, sminkkeszletet, egy szep valltaskat...stb
Kb. holnap reggelig tudnam neki irni, hogy mit. De kb. mennyi penzed van ra?
Kulonben en mindig azt tanacsolom, hogy menjel el egy nagyobb bevasarlo uzletbe, es nezzel korbe. Ahogy nezegetsz, rabuksz az ajandekra. Van amire nem is gondolsz.
Azoknak, akik kifogásolták a kifejezést:
1. Nem mindenki becézgeti a szüleit, mert nem mindenki úgy szokta meg a családban, nem úgy tanították a szülők.
2. Nincs mindenki jóban a szüleivel, de illemből ajándékoz valamit ünnepekkor.
3. Talán ne ezzel foglalkozzatok, hogy miért írta így, mert nem az a kérdés, és egyébként is, semmi közötök hozzá.
A kérdezőnek:
Mit szólnál valami ajándékutalványhoz? Könyvutalványt lehet szerezni pl. a Libriben, vagy a Media Markt üzletekben is van "ajándékkártya", meg még biztos van máshol is. Azt vásárol rajta, amit szeretne. Plusz mellé esetleg valami fincsi bonbon (belga kagylócsokik, raffaello, finomak vannak), egy szép lánc, ha szereti az ilyeneket (anyukám szülinapjára azt kapott, vannak ezek a most divatos színes köves láncok, anyu nagyon örült neki).
Szerintem se kellen leszólni a kérdezőt. lehet hogy így fogalmaz, de jobban tiszteli és szereti a szülőjét, mint az az ember aki becézgeti az anyukáját.
Mi újság előfizetésre neveztünk be, ha van folyóirat amit szeret, 3, 6, 12 hónapi előfizetés is jó ajándék lehet. A 3 hónapos pl. nem is kerül sokba. ili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!