Mit vehetnék egy a 14 éves húgomnak és a párom anyukájának Karácsonyra?
hű karóra jó ötlet. köszi :)
olvasni nem nagyon szeret, pedig lett volna jó ötletem könyvben :S
hmm....fülbevaló, nyaklánc, karkötő, sál,vagy ruha,cipő,táska,kozmetikai cuccok,smink,ékszerek,divatos elektronikai dolgok (mp3,mp4,mobil,hajvasaló) Attól függ hogy mennyire vagy anyagilag eleresztve...De remélem sokat segítettem...
A párod anyukájára nem tudok Bocsi ):
Én a húgomnak karórát és parfümöt vettem.
Anyósnak, szerintem valami szép illatos gyertyát vagy kovácsoltvas gyertyatartót,képkeretet, ha van közös képetek akkor bele is tudod rakni, láttam már több helyen pl törölközőt, amibe bele van a neve hímezve és ilyen dísz hengerbe van rakva.
14 éves lánynak,playboy mintás táska,converse mintás toltarto,tatyó,pénztárca,valami stilusához illő óra,playboy parfüm,egy finom csoki,dvd(kedvenc filmje)xpress.hu-n.
Párod anyukájának...Dm-bem vannak nagyon jo ajándék csomagok,ingyen be is csomagolják,de egy jo könyv vagy egy finom csoki is jo lehet.A parfümmel könnyü mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!