Fiatalok és felnőttek ki az, aki nem szeret behódolni, hanem inkább akár mindenben különbözni a saját kortársaitól és ennek mi az oka?
Nem igazán ezt tapasztalom. A közvetlen környezetemben vannak nagyon sokan, akik idomulnak a többihez (hajviselet, magatartás). Pont arról írok, hogy még egy alapvetően normális morális értékekkel rendelkező embert hogyan formál át a közösség vagy éppen a sztárkultúra, a média.
Az, hogy fiatalon mindenki szeret a saját útján menni csak részigazság, mert pont hogy másokat lemásolnak és akkor persze, hogy ott tartunk, ahol tartunk.
"A közvetlen környezetemben vannak nagyon sokan, akik idomulnak a többihez (hajviselet, magatartás)._"
Honnan tudod, hogy ők nem olyanok akarnak lenni, nem olyan hajat akarnak divat nélkül is?
Én leginkább önmagam szeretek lenni, és ehhez mindig is tartottam magam. Viszont ha éppen mondjuk egyezik az, ami divatos, és ami tetszik, attól miért lennék átlagos, vagy beleolvadó? Ilyen is előfordulhat.
Bár sosem voltam túl népszerű, mindig találtam hozzám hasonlóbb barátokat. Néhányan már mondták, hogy egyedi vagyok, én ezt dicséretnek veszem. De némely helyzetben másokhoz is kell igazodni, meg kell találni azt a bizonyos középutat.
Igazad van, a legtöbb ember egyedinek tartja magát, pedig egyetlen saját gondolata sincs.
Légy önmagad, de ne legyél nárcisztikus személyiség.
Tudj - ha nem tudsz, akkor tanulj meg - szeretni, és akkor megtalálod azokat, akik el tudnak fogadni téged és akiket te is el tudsz fogadni. Persze ez nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!