14 évesen én is maffiózó akartam lenni. :D Maffiamániás voltam, a létező összes maffiafilmet megnéztem, fejből tudtam az összes hírhedt olasz és amerikai maffiózó életét, aztán elolvastam John Dickie - Cosa Nostra c. könyvét, és elment a kedvem, na meg persze felnőttem. :) El fog múlni nálad is, ma már magam se értem, mi járhatott a fejemben, eszembe se jutott egy ideig, hogy az egész családom életét veszélyeztettem volna. Most, 18 éves fejjel már tudom, hogy nincs semmi, amiért kockára tenném a magam és a családom életét, a szabadság mindennél többet ér.
Amúgy a nők általában drogkartellekben tevékenykednek, vagy prostituáltak. Olyan magas szintre nő nem igazán juthat el, ahova egy férfi. Pl. maffiavezér egy nagyobb szervezetben nő sosem lesz. 18/L
én diktátor leszek, lehetnél a feleségem.
22/F
Teljesen normális, de akkor ahhoz tartsd magad, nem lehet ám közben változtatni, hogy én mégis inkább méhész, esetleg nyomdász lszek.
Szerinted ő maffiózó?
Sokat nézed a Dél királynőjét? :)
Hidd el, még férfiből is nagyon kevés fut be karriert gengszterként, nő meg szinte sosem. Ahhoz már nagyon egyben kell lenni nálad mindennek, hogy "Keresztanya" legyen belőled.
"én például a Sebhelyesarcú megnézése után akartam olyan lenni mint Tony Montana:D "
Annak ellenére is, hogy a film elején majdnem feldarabolják egy láncfűrésszel, a film végén meg annyi golyót kap, amennyi egy elefántnak is elég lenne? :)
A maffiózó életbe néha az is beletartozik, hogy letépik a körmeidet, vagy csak simán agyonlőnek.
Tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!