Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az hogy maffiózó...

Normális az hogy maffiózó szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
14

2014. jan. 26. 09:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen én is maffiózó akartam lenni. :D Maffiamániás voltam, a létező összes maffiafilmet megnéztem, fejből tudtam az összes hírhedt olasz és amerikai maffiózó életét, aztán elolvastam John Dickie - Cosa Nostra c. könyvét, és elment a kedvem, na meg persze felnőttem. :) El fog múlni nálad is, ma már magam se értem, mi járhatott a fejemben, eszembe se jutott egy ideig, hogy az egész családom életét veszélyeztettem volna. Most, 18 éves fejjel már tudom, hogy nincs semmi, amiért kockára tenném a magam és a családom életét, a szabadság mindennél többet ér.

Amúgy a nők általában drogkartellekben tevékenykednek, vagy prostituáltak. Olyan magas szintre nő nem igazán juthat el, ahova egy férfi. Pl. maffiavezér egy nagyobb szervezetben nő sosem lesz. 18/L

2014. jan. 26. 13:47
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hoyg ebbe születni kell :D nem úgy megy hogy te most eldöntöd hogy válalkozást indítasz, és te leszel a főnök :D
2014. jan. 26. 13:55
 23/34 anonim ***** válasza:
94%

én diktátor leszek, lehetnél a feleségem.

22/F

2014. jan. 26. 13:55
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Tesó hol leszel Te diktátok a viccosztályon Napoleon mellet ? Ne haragudj nem birtam ezt nem leírni!
2014. jan. 26. 13:58
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, de akkor ahhoz tartsd magad, nem lehet ám közben változtatni, hogy én mégis inkább méhész, esetleg nyomdász lszek.

Szerinted ő maffiózó?

[link]

2014. jan. 26. 15:01
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A GTA III után nagyon sokaknak megtetszett a gengszterélet de más a gép előtt és más a valóságban gengszterkedni. A maffia filmek is többnyire a tetszetős részét mutatják meg a dolognak: fényűzés, pénz, hatalom na meg tisztelnek és rettegnek is a maffiózóktól, kinek ne tetszene ez az élet. Szóval gyerekként szerintem normális, én például a Sebhelyesarcú megnézése után akartam olyan lenni mint Tony Montana:D Ha majd felnősz, rájössz hogy milyen árnyoldalai vannak ennek az életnek és még úgy is maffiózó akarsz lenni, na akkor már nem normális.
2014. jan. 26. 17:17
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nézed a Dél királynőjét? :)

Hidd el, még férfiből is nagyon kevés fut be karriert gengszterként, nő meg szinte sosem. Ahhoz már nagyon egyben kell lenni nálad mindennek, hogy "Keresztanya" legyen belőled.

2014. jan. 26. 17:43
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

"én például a Sebhelyesarcú megnézése után akartam olyan lenni mint Tony Montana:D "

Annak ellenére is, hogy a film elején majdnem feldarabolják egy láncfűrésszel, a film végén meg annyi golyót kap, amennyi egy elefántnak is elég lenne? :)

2014. jan. 26. 17:45
 29/34 anonim válasza:
100%

A maffiózó életbe néha az is beletartozik, hogy letépik a körmeidet, vagy csak simán agyonlőnek.

Tetszik?

2014. jan. 27. 10:29
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
#28- A hatalmára meg a gazdagságára értettem:) Az nekem se tetszene ha az egyik barátomat a szemem láttára fűrészelnék szét vagy hogy hirtelen haragból lelőném a legjobb barátomat, elhiheted:D
2014. jan. 27. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!