Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tud elégedett lenni...

Miért nem tud elégedett lenni azzal, amit kapott?

Figyelt kérdés
Húgom 20 éves létére kapott egy kétszobás, panelprogramon átesett lakást úgy, hogy szinte semmit nem kellett tennie érte... Állami gondoskodásban van (féltesók vagyunk), és ott van rá ilyen lehetőség, hogy ha vki jól tanul, kinyalják a s*ggét. Mindenféle pályázati pénzből tevődött össze a pénz, picivel több, mint 5 millióért sikerült megvenniük. Van egy SAJÁT lakása (vagyis még nem jött meg az egyik részösszeg, de beköltöztek), mégis azon nyávog, hogy rossz a környék, meg a felette lakó szomszéd miatt. Jó, az tényleg durva, hogy a szinten lévő egyik lakásban cigók laknak, és valszeg ők piszkálták meg múltkor egyik vendégének a bicaját... meg a fölső szomszédja tényleg őrült, de akkor is! Ez egy tök jó elindulás, bárcsak nekem lenne ilyen!!!!! Szerintetek?
2014. jan. 16. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Kis h*lye p*csa!
2014. jan. 16. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Jogos a felháborodásod, Kérdező. Elégedett lehetne, sok ember egy egész életen át nem ilyen szerencsés.
2014. jan. 16. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól még lehet szar, hogy nagyjából lehet benne lakni. Az igényei magasabban vannak ennél, és ez jó. Ha elégedett lenne vele, akkor nem lenne igénye arra, hogy majd idővel továbblépjen.
2014. jan. 16. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Annyiban egyetértek vele, hogy én sem költöznék szívesen rossz környékre csak azért mert olcsó.

Abban viszont neked is igazad van, hogy fiatalként lakáshoz jutni manapság szinte esélytelen. Én nem állami gondozásban nőttem fel, de így sincs saját lakásom annak ellenére, hogy közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz :S

2014. jan. 16. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert hisztis, és gondolom az élete során mindent csettintésre megkapott! Egyébként örülhetne annak hogy ilyen ajándékot kapott, és még csak meg sem dolgozott érte! Manapság nem mindenkinek jut ki ilyen lehetőség, és meg kellene békélnie azzal hogy minden jónak van egy kis rossz oldala is! Később még eladhatja a lakást, mehet jobb környékre, nem tudom ezen mit kell hisztizni! Na az ilyen nőkből lesz a férfiak rémálma később! Ha már egy lakásnak sem örül, mit kell tennie majd a szerencsétlennek hogy mellette megmaradjon???
2014. jan. 16. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek mindig több kell, mindig jobbat akarnak, és mindig elégedetlenek. :DDD

Még ha rengeteg pénzük van, ha mindenük meg van, az sem elég nekik....

2014. jan. 16. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a meglepő, hogy nem az a buta liba típus, ezért is akaszt ki a dolog! De sajnálom, mert csak saját magát rombolja ezzel a hozzáállással... Amúgy aki azt írta, hogy minden a s*gge alá volt csúsztatva, az kicsit gondolkodjon el, hogy vajon melyik intézetben működik így az élet. :)
2014. jan. 17. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!