Miért akar a lányok többsége cérnavékony lenni?
Én egyszerűen nem értem meg. Van egy nő ismerősöm, aki nagyon vékony, de tényleg, viszont jó kis alakja van. És azt mondja, hogy ő dagadt, és több barátnője is, hihetetlen formás karcsú alakjuk van de ha van egy kis irtó picike, miniatűr husi rajtuk már elkezdenek szószerint "nyafogni", hogy milyen dagadtak. NEM ÉRTELEK EGYSZERŰEN TITEKET!!!!!!! :D Vékony az legyen, akinek alapból olyan az akata, mert annak áll jól. Fogadjátok már el magatokat. Amúgy meg egy Nőnek igenis legyen NŐIES ALAKJA. ( olyan amin van mit fogni )
Pl:. ilyen alak nekem a tökéletes
(És már erre azt mondják, hogy duci, megáll az eszem. )
Kérlek magyarázzátok el nekem
24/F
a butaságra nincs magyarázat.
Én mondjuk a képen szereplő nőénél jobb alakot elképzelni nem tudok, sajnálom :D
22/F
Az anorexia gazdaságos.. :D
Szerintem a médiába azért reklámoznak vékony lányokat hogy mert sokan hasonlítani szeretnének úgyis hozzájuk és akkor nem lesz annyi elhízott. -Bár ez néha visszafelé sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!