Nincs humorérzékem. És nem tudok megnevettetni lányokat. És ez nem jó, ki akar 1 búval a ba---t fiúval összejönni? Sosincs jó viccem, nem tudok vicces lenni folyton csak komor, monoton, könyökölős lesütött szemű gondolkodó hangulatú vagyok.
Van olyan gyógyszer amitől vidámabb tudnék lenni?
Vagy mit csináljak--oh--adjam magamat...ha magamat adom az lesz mit amit fent írtam.
mit csináljak, hogy felvidítsak egy szomorkás hangulatú lányt?
Ha nincs humorérzékem?
Xanax nem jó.
Frontin sem.
Rivotril sem.
Dormicum sem.
Elenimum sem.
Ritalin sem.
SEROPRAM sem
Kérdem, akkor én, mi az amitől jobb kedvem lesz és lesz bennem valami élet és, hogy feltudjak vidítani egy lányt?
aki tud segíteni, ne habozzon, most eléggé kellene a segítség nekem!!!
A humor műveltségen, olvasottságon, kreativitáson és gyors reakció készségen alapul szerintem. Ezek többsége fejleszthető - talán a kreativitás a legkevésbé, de az se veszett dolog..
Ezenfelül, felvidítani egy lányt nem csak humorral lehet, hanem odafigyeléssel is. Gondolj bele, ha te szomorú vagy, elesettnek érzed magad, mi az ami fel tud dobni? Ha valaki figyelmes veled, ha valaki meghallgat, ha segít. Emellett már csak egy "extra" az, hogy vicces is legyen a segítség..: )
áá...nem vagyok é humoros, akárhogy is próbálkozok, nem megy.
van 1 utolsó ötletem.
majd írok, hogy összejött-e.
elég durva, nyers és fura, de áldozat nélkül nincs győzelem.
-Van amit nem kell erőltetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!