Most miért van ez? (többi lent. )
mindig normális vagyok mindenkivel. kedves megértö stb.
de velem senkise ilyen...
legtöbben csak jópofiznak aztán hátbaszúrnak..
velem lenne a baj?
(jobban az osztályomról van szó...)
17/F
Üdv sorstárs:)
Mert a legtöbb ember önző. És csak a saját dolguk fontos nekik, hogy másnak mi hogy esik az nem érdekli őket.
16/L
1# pontosan így van.. mindig jó vagyok mikor kell valami vagy esetleg valami bajuk van nekem mondják el (akár fiú akár lány) de mikor nekem kellene valaki valamire akkor senki sincs aki ott lenne...
2# csak az a probléma hogy ilyen nincs.. mindenki akivel igy foglalkozok azok mindegyike olyan hogy egyszer igy egyszer úgy.. a legtöbb kihasználja a másik fele meg szimplán utál (amit nem is értek)
4# inkább kihagyom.. ugyan az lenne az eredmény..
5# de itt az a baj hogy ha nem vagyok kedves akkor még bunkóbbak... általában 1-2 ilyen ha kedves vagyok (persze a többi se különb de visszafogotabbak) de ha nem akkor majdnem mind (kivétel aki eddig is utált)
és sajnos ismerem mind de most vagy nagyon vagy kicsit ilyenek velem... de ezt a kicsit is unom már!..
6# hát éppenséggel ez se valami jól esett de ezzel már te is meghazuttolod magad mert az már benem a baj hogy "szemetesláda" vagyok...
#7, erre "mert az már benem a baj hogy "szemetesláda" vagyok..." reagálok.
A "szemetesládát" nem úgy értettem!!! Az olyan értelemben jó, hogy meghallgatsz és megértesz másokat!!! Ez jó dolog, de az nem jó, hogy mások gondolják, hogy csak arra vagy jó, hogy kibeszéljék neked a bajaikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!