Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most miért van ez? (többi lent. )

Most miért van ez? (többi lent. )

Figyelt kérdés

mindig normális vagyok mindenkivel. kedves megértö stb.

de velem senkise ilyen...

legtöbben csak jópofiznak aztán hátbaszúrnak..

velem lenne a baj?

(jobban az osztályomról van szó...)

17/F

2014. jan. 14. 22:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

sajnos csak erre vagyok jó...

meg hogy kihasználjanak és hogy lehessen valakit piszkálniuk...

2014. jan. 16. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:

A " lelki szemetesláda" csak egy kifejezés, nem sértő jelző.

Válogasd meg a barátaidat! Legyél normális mindenkivel, de ne vidd túlzásba! Azzal csak azt éred el, hogy kihasználnak. Ha pedig nincs megbízható személy az osztályodban, és gondolom rosszul is érzed magad, lehetséges, hogy el kellene gondolkoznod az iskolaváltáson. Néha új lappal kezdeni valamit nagyon sokat jelent. Tapasztalatból mondom.

2014. jan. 17. 19:54
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 gondolkodtam már de nem akarok innen elmenni mert a környéken nincs olyan iskola ahol ez a szakma lenne...

más szakmát meg nemakarok meg nem akarok koleszos se lenni...

meg mivel irtam már hogy ha nem vagyok kedves akkor még köcsögebbek..

nem tudom hogy mit tudnák tenni...

2014. jan. 17. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy még szemetebbek, de csak azért mert nincs okuk megjátszani magukat. De ha te mindenképpen meg akarsz felelni nekik, soha sem fognak valamire tartani, és továbbra is ki fognak használni. Ez neked sem jó. Viszont ha kiállsz magadért, eleinte talán köcsögök lesznek, de talán kivívsz magadnak valami tiszteletet. Jobbat sajnos nem tudok mondani, de ne hagyd magad!
2014. jan. 18. 12:56
 15/16 A kérdező kommentje:
eddig se hagytam de nem tudok már mit tenni... egyszerüen nem birom...
2014. jan. 18. 18:25
 16/16 anonim válasza:
legy kicsit olyan mint egy jegszobor :hideg de emberseges es elokelo ,probalj meg tekintelyt sugalni kelts egy bizonyos foku felelmet vagy inkabb tiszteletet ,,mert az emberek ha tisztelnek valakit nem szurjak hatba es nem ,,bantjak" ;)
2014. jan. 22. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!