Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pasik miért nem érzékelik a...

A pasik miért nem érzékelik a rosszindulatot, pletykásságot?

Figyelt kérdés
Egy nő egyből megérzi egy másik nőn, hogy milyenek a szándékai, ha pl. rosszindulatú, ártó szándékú, és sokszor van, hogy mondják is a pasiknak, akik ebből semmit sem érzékelnek. Miért nem?

2014. jan. 10. 13:21
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"A férfiaknál ezt nagyon ritkán láttam.

"

Én is úgy tapasztalom, hogy ők béketűrőbbek,mert ki szeret vitázni (állandóan), de másfelől meg nincs előrelépés, meddő marad az ügy!

2014. jan. 10. 15:11
 22/30 anonim ***** válasza:
46%

Részben egyetértek az előző válaszolókkal. Vannak pasik is, akik pletykálnak, régen azt hittem, hogy ez kortól is függ, de nem, hanem inkább karaktertől.

A pletyka a pasiknál viszont jóval ritkábban fordul azért elő, mint a nőknél, ugyanakkor rossz indulatú, áskálódó pletykát férfiaktól szinte soha nem hallottam, max. tényeken alapulóakat. Nagyon ritkán láttam eddig olyan férfit, aki munkahelyi kidúrás miatt talált volna ki pletykát.

2014. jan. 10. 15:22
 23/30 anonim ***** válasza:

azért izgalmas, mert van miről beszélni, nyilván te is érezted már, mikor valakive ltörtént valami, és alig vártad hogy elmondhasd másnak. Addif is nem rólad van szó, és a másik is örül hogy nem róla, hanem egy harmadikról, érdekes is, így lehet élvezni igazán

Amúgy a férfiak egy része is megérzi, de vannak akik nem, mert nem ezen jár az agyuk, nem foglalkoznak ilyenekkel, így nem igazán fogják fel, ha egy nőnek ez a célja. Legalábbis egy részük.

Azt hagyjuk hogy a nők ismerik a rossz beszédek következményeit. Ők azok akik skszor a legrosszabb pillanatban tudják a legrosszabat mondani. Persze lehet hogy a jóakarás van mögötte, de van amikro ésszel kell megoldani a dolgokat, és a hallgatás jobb.

2014. jan. 10. 15:23
 24/30 A kérdező kommentje:

"Addig is nem rólad van szó, és a másik is örül hogy nem róla, hanem egy harmadikról"

Jó ég, akkor ezek szerint vannak, akik azért pletykálnak harmadik személyről, hogy addig se őket tárgyalják ki mások?

Ez már majdnem paranoia, nem? :S

2014. jan. 10. 15:26
 25/30 anonim ***** válasza:
51%

"Férfiak megmondják a másik szemébe, nők nem merik.:) "

Igen, ezért volt hogy sok "férfi" valójában nőként viselkedett, akivel én talákoztam. Még a nagy macsóknak tűnők is.

2014. jan. 10. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mert nem volt nagyon szükségük felismerni a jeleket. Ez meg azért mert gyerekkoruk óta nem erre kondicionálják őket általánosan.

Legalábbis az én iskolámban amíg a fiúkat aktivitásra nevelték, addig a lányokat passzivitásra. Két fiú, ha probléma volt egymásnak estek, ha két lány, akkor ment a szekatúra, akár úgy hogy egy hangos szó sem volt.

Sok pasas mondja, ha elhagyták, vagy becsapták, hogy ilyen meg olyan volt a csaj, de az igazság az, ha kicsit is odafigyelt volna a jelekre és nem a ciciméretre, ezt le lehet szűrni. Pl. amelyik nőt csak drága autóval lehet felszedni, attól mért várja el a férfi, hogy önmagáért szeresse? Szerintem csak sokszor nem akarják látni a fától az erdőt, ezért aztán könnyebb a golddiggernek hívni.

2014. jan. 10. 15:30
 27/30 A kérdező kommentje:
Én csak egy pletykálkodó pasit ismerek, és tőle is nagyon fura ez a szokás, valahogy "nem várom ezt tőle". Nagyon meg is döbbentem, mikor először tapasztaltam ezt nála,hogy kibeszél másokat. Valahogy nem tudtam összeegyeztetni ezt a rossz szokást vele, meg úgy egyáltalán: a férfinemmel.
2014. jan. 10. 15:31
 28/30 A kérdező kommentje:

"Pl. amelyik nőt csak drága autóval lehet felszedni, attól mért várja el a férfi, hogy önmagáért szeresse?"

Igen, ezek érdekes ellentmondások...bár amelyik pasi menő kocsival szedi fel az arra vevő csajt, az nem nagyon hiszem, hogy törődik azzal,hogy a nője szereti-e őt igazából, elég, ha villoghat az oldalán egy jó csajjal...amíg a nője nem talál egy még menőbb kocsist XD

2014. jan. 10. 15:34
 29/30 A kérdező kommentje:
Na mindegy, köszönöm a hozzászólásokat, igen érdekesek voltak :) Érdekes, hogy mennyire mást tapasztalunk ugyanabból a világból :D
2014. jan. 10. 15:35
 30/30 anonim ***** válasza:
46%
a férfiak és a nők alapból mások, maga a gerinctelenség számít itt, viszont a nőknél alapból rátesz, hogy ők nők, és így viselkedhetnek. Egy férfi nem iselkedhetne így, legalábbis nála nem mehet el a dolog olyan messzire, mint egy nőnél, hiszen az nem férfias. De ettől függetlenül sok a férfiak között is a nőként viselkedő, szekálgatós, mások kárán élvezkedő, háta mögött kibeszélő típus.
2014. jan. 10. 15:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!