Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mihez kezdjek? Segítség

Mihez kezdjek? Segítség

Figyelt kérdés
Most,hogy 9.-es lettem és ùj iskolába kerültem nincs semmi cèlom,motivációm stb. Az àltalános iskola ahova jártam 8 èvig elég szigorú volt,mindig hajtottak,kellett bizonyítani,az osztálytársaim is jól tanultak,sportoltak,de a mostani osztályomban csomòan drogoznak,megbuknak stb:/ Senki sem hajt elôre ès olyan furcsa:( sokkal jobb volt règen..:((
2013. dec. 14. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
talán akkor jobb hírű iskolába kellett volna menned,még nem késő váltanod....
2013. dec. 14. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondok én neked egy motivációt..Ha nem tanulsz, bár egy annyit, hogy letedd az érettségit, étlen fogsz dögleni.
2013. dec. 14. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj az isten àdjon meg te. Ha mit akarsz csinani? Kubikolni az arok parton?
2013. dec. 14. 22:09
 4/4 anonim válasza:
nekem most nem az osztályom hanem a baráti köröm olyan h nem tanulnak meg leszrják. Nekem az a motiváció, hogy ha lehet jó munkám akkor lesz pénzem és beutazhatom a világot. Hawaii New York, Olaszország
2013. dec. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!