Szerintetek meg tud változni egy ember teljesen? Én hogyan kezdjek neki?
Én nagyon szeretnék, de nem tudom hogy fogjak hozzá. Látom a többi lányt az utcán, keskeny arcuk van és jó alkatuk. Az én fejem ovális és kicsit széles, emiatt mindenki 8 évvel alátippel az igazi életkoromnak. Azt mondják mindig hogy örülni fogok neki idős koromban, de most nem örülök neki.
Szóval nem vagyok szép arcra, mert gyerekes a képem, az alkatom pedig eléggé átlagos.
Mit kezdhetnék magammal? Néha eldöntöm hogy megváltozok, veszek csini ruhákat meg sminkeket aztán belenézek a tükörbe és látom hogy reménytelen vagyok :S Évekkel ezelőtt még szerettem foglalkozni magammal de már elment tőle a kitartásom, mert nem érek el vele semmit (fiúk) szóval szépség és önbizalom híján vagyok eléggé :(
Mit tegyek? Nem szeretném még "eltemetni" magam, 24 évesen, de úgy érzem hogy nem rúghatok labdába a velem egykorú csajok mellett :( Néha megjön a kedvem a mozgáshoz, de annyira reménytelennek látom magam hogy inkább hagyom a fenébe az egészet. Fogalmam sincs hogy hogyan csinálhatnám végig az egészet.
De szeretnék szépen kinézni és szerelmet is. Van tippetek hogy hogyan érhetném ezt el?
üdv: egy szomorú lány
Üdv !
Először is nem szomorkodni hanem cselekedni kell, ez fog kísérni egész utadon, a szokásaidat abba kell hagynod és komolyan elhatározni hogy mit szeretnél elérni.
Ne azonnal akard. Kis célokat tűzzél ki, és fokozatosan eljutsz a megvalósításig. Ismerj meg más embereket, járj szórakozóhelyekre :) Ha szomorú vagy nem fog változni semmi mert ugyanúgy elhiszed hogy így is marad :) Hidd hogy menni fog :)
Ui: Addig ne nézz a tükörbe csak míg készen állsz rá :)
Üdv : Dardanell (fiú)
1.-nek: Külsőleg is, belsőleg is. Belsőleg a kitartásomat szeretném fejleszteni hogy ne adjam fel azt amit önmagamért szeretnék tenni. És ha ebben elérnék legalább kisebb sikereket, azzal fejleszthetném az önbizalmamat. Ez olyan körforgás szerű :)
2.: Köszönöm, igyekszem :) A tükör leszerelésén én is gondolkoztam, de reggel mindig bele kell néznem :)
4-es: Hogyan csináltad végig azt az egy évet? Neked is kisebb céljaid voltak? Honnan indultál?
Amúgy az az ironikus hogy a környezetemben mindenkinek sikerült egy kicsit jobbá tennem az életét vagy a helyes irányba terelni (elég szociális típus vagyok) csak a sajátomét nem (egyenlőre)...
Én férfi vagyok, és tudom, hogy férfiaknál nem a külső a legfontosabb, de én is éreztem már úgy, hogy legszívesebben leszedném a tükröt a falról, és eldobnám. Nem vagyok ronda, csak van, mikor elfelejtek borotválkozni, meg elmenni kozmetikushoz, hogy szedjen már ki egy-két pattanást az arcomról.
Az, hogy a többiek mit gondolnak rólad, ne érdekeljen. Ne az ő véleményük legyen meghatározó. Biztosan lesz olyan ember, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és szeretni fog. Mert ha valaki igazán szeret egy másik embert, akkor elfogadja a hibáival együtt is. Mindenkinek van hibája, senki sem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!