Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szadista hajlamú ember képes változni?
Figyelt kérdés
Nem rég megismerkedtem egy férfival, akivel végre nem csak közhelyes dolgokról tudok beszélni hanem könyvekről, filmekről, politikáról, lélektanról stb. Órákig tartó vitákat folytatunk, közös eszmecseréket. Nagyon rég vágytam egy ilyen emberre. Csak hogy elég depressziós/szociopata személyiség és hallottam róla hogy az ágyban szadista hajlamai vannak, majd ő közölte is hogy igen és ezzel szörnyű szembesülnie. Nem mintha egyből oda adnám magam hogy utána járjak a dolognak, de ez kicsit meghökkentett. Azt mondta minden lányt büntetett akikkel lefeküdt mert üres ri***cok voltak. Én tudom magamról hogy elég finom és bárány lélek vagyok, ha szeretek valakit bármit megadnék neki. Persze nem ugrom egyből egy kapcsolatba, szeretem előtte feltérképezni vajon számomra értékes emberrel állok-e szembe. Szerintetek tudna változni egy ilyen ember? (bár soha nem hittem hogy az ember alapvetően képes változni, de úgy érzem mintha pont egy olyan nőre vágyna aki nem bas**a át és még az intelligenciájuk is egy hullámhosszon vergődik.)2013. febr. 20. 23:11
1/20 anonim válasza:
NEM! És tanuljátok már meg végre hogy egyikőtök sem tudja megváltoztatni. Se te, se más! Nem fog érted megváltozni!
2/20 anonim válasza:
Ha komolyan mondja azt, hogy az összes eddigi szexuális kapcsolata rib@ncokkal volt, felvet néhány kérdést, ellenben ha ez tényleg így van, akkor valószínűleg ha nem szexről, hanem szeretkezésről lenne szó, hiszen úgy tűnik, itt többről van szó. Látok rá esélyt, hogy kicsit képes változni, de tényleg ne hamarkodj el semmit!
3/20 anonim válasza:
a szadizmusnak lelki okai vannak. többnyire az az oka, h gyerekkorban, esetleg később leuralták, elnyomták az embert, rettegésben tartották. ezt elég könnyű kezelni egyébként. szembenézni vele a nehezebb.
4/20 anonim válasza:
Menj csak bele nyugodtan! 2 hónappal később várunk az újabb, "a párom szarrávert, ti mit tennétek?" kérdéssel.
5/20 anonim válasza:
Mindenki képes megváltozni, de igen kevés az esélye, hogy úgy ahogy az egyik fél szeretné. Ha elismerte és bánja akkor van rá esély, hogy lemond a szadista hajlamról, de azért elég nehéz dolog.
6/20 A kérdező kommentje:
Erősen hajazok rá hogy hagyom a fenébe, valahogy vonzom a személyiségzavaros, depressziós, emocionális embereket. Csak sajnálom, szerintem addig szerelmes egy lányba míg meg nem dugja.
2013. febr. 20. 23:20
7/20 anonim válasza:
Az ember alapjában véve nem változik. Kisebb dolgokban hajlandó, ebben soha nem fog. Kár belemenni, megbánod, de Te tudod. N
8/20 anonim válasza:
Miért? Lehet megváltozik, ha van kiért. A szerelem csodákra képes. Az hogy elfutnak előle a rendes lányok és ribancokkal fog találkozni akkor mit várunk?
9/20 anonim válasza:
Ha a szex hozza ki belőle az agressziót... az nehéz ügy
10/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi váltja ki, soha nem értettem, a szex számomra szeretkezés, azzal aki megérdemli akit szeretek.. Nem tudom elképzelni az ilyen emberek lelkébe mi játszódik le. Sajnálatos.
2013. febr. 20. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!