Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szadista hajlamú ember képes változni?
Nem tudom, hogy miért ítélkeznek az emberek ilyen hamar. A szadizmusnak ezer fokozata van. Jó lenne legalább nyomokban tudni, hogy mit csinált azokkal a nőkkel.
Mi a párommal néha szétharapdáljuk egymást, de úgy, hogy nyoma marad. Igaz, nem állatságból, hanem hülyéskedünk egymással, de más ha meglátná, miket csinálunk, szerintem kiakadna. El tudom képzelni, hogy a férfi a szadizmust esetleg úgy értette, hogy szex közben beleharapott mondjuk a nő vállába, ez még szerintem belefér.
Ha viszont húsklopfolóval ütötte a hátukat szex közben, akkor természetesen óvakodj tőle.
31/N
Egyreszt nagyon tipikus idealista liba lennel, ha azt gondolnad, hogy meg tudod valtoztatni.
Masreszt ha mar ugyis megelozte a hire, akkor esetleg megtudakolhatnad a forrasaidtol, hogy megis hogyan "buntette"az eddigi partnereit.
Harmadreszt a szex nem mindig szeretkezes es cirogatas, ki lehet mast is probalni.
Zarojelben meg: a vilag tele van ertelmes emberrel, ha tole megijedtel, akkor lepj inkabb tovabb.
Az egyik tanárom egyszer azt ondta,hogy az ember alapjában véve egy szadista,kegyetlen faj és csak a civilizáció miatt mérsékli ezt magában.
Szerintem igaza lehet,aki meg kevésbé ösztönös,azok a kedvesebb emberek.
"Az egyik tanárom egyszer azt ondta,hogy az ember alapjában véve egy szadista,kegyetlen faj és csak a civilizáció miatt mérsékli ezt magában."
Tanárod hülye. A nem civilizált bennszülöttek vajon inkább egy faluban szoktak élni békében, halászgatva, vadászgatva, gyűjtögetve, gyerekeiket nevelve, vagy inkább egymást szokták darabolni "szadista, kegyetlen" élvezettel, pusztán a móka kedvéért? De tényleg, így elképzelem, ahogy a falu öregjei már készítik a kőbunkót, hogy jól agyoncsapják a többieket - csak a szórakozás kedvéért -, de azok előbb orvul jól rájuk támadnak, és finom levest főznek belőlük. Szintén csak a szórakozás kedvéért. Sűrűn látni ilyet dokumentumfilmekben. :D
Persze háborúskodás ott is van, de azért olyan teljesen hideg, szisztematikus, embertelen, iparszerűen végrehajtott borzalmak nem történnek, mint mondjuk pont a nagyon civilizált XX. században.
De elég megnéznem az ismerőseimet. Többségük normális, emberséges, igaz, normális környezetben is nőttek fel, nem a pénz és önmaguk volt a minden számukra. Rendes, családot nevelő emberek, még indulatosnak se nagyon láttam őket. Nem éppen úgy néznek ki, mint akiknek bármit is mérsékelni kell magukban. Persze tudom, hogy sok a sz*r ember is (ami magyarázza az említett XX. századi borzalmakat), de nem lehetnek többségben, mert akkor már kihaltunk volna.
Szóval, amit a tanárod mondott az egy jól csengő hatásvadász baromság, ami azért lehet ma divatos, mert ma még a saját mivoltunkat is inkább leköpjük, csak hihessük azt, hogy ez a "nagyszerű" fogyasztói kapitalizmus és ez a "csodálatos" technológiai fejlődés az egyetlen, ami miatt bármi jó létezik a világban.
De mondhatnám azt is, hogy azért baromság, amit mondott a tanárod, mert a kegyetlenségnél sokkal jellemzőbb emberi tulajdonság az emberség és az önzetlenség. Állandóan megfigyelhető a többségben, legfeljebb társadalmi hatások nyomhatják el időről időre, de még akkor is ott motoszkál lelkiismeret formájában. Persze vannak olyanok, akikből ez is hiányzik, vagy annyira elromlottak, hogy direkt meg akarják tagadni, de, ismétlem, nem ők a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!