Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szadista hajlamú ember képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szadista hajlamú ember képes változni?

Figyelt kérdés
Nem rég megismerkedtem egy férfival, akivel végre nem csak közhelyes dolgokról tudok beszélni hanem könyvekről, filmekről, politikáról, lélektanról stb. Órákig tartó vitákat folytatunk, közös eszmecseréket. Nagyon rég vágytam egy ilyen emberre. Csak hogy elég depressziós/szociopata személyiség és hallottam róla hogy az ágyban szadista hajlamai vannak, majd ő közölte is hogy igen és ezzel szörnyű szembesülnie. Nem mintha egyből oda adnám magam hogy utána járjak a dolognak, de ez kicsit meghökkentett. Azt mondta minden lányt büntetett akikkel lefeküdt mert üres ri***cok voltak. Én tudom magamról hogy elég finom és bárány lélek vagyok, ha szeretek valakit bármit megadnék neki. Persze nem ugrom egyből egy kapcsolatba, szeretem előtte feltérképezni vajon számomra értékes emberrel állok-e szembe. Szerintetek tudna változni egy ilyen ember? (bár soha nem hittem hogy az ember alapvetően képes változni, de úgy érzem mintha pont egy olyan nőre vágyna aki nem bas**a át és még az intelligenciájuk is egy hullámhosszon vergődik.)
2013. febr. 20. 23:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért ítélkeznek az emberek ilyen hamar. A szadizmusnak ezer fokozata van. Jó lenne legalább nyomokban tudni, hogy mit csinált azokkal a nőkkel.

Mi a párommal néha szétharapdáljuk egymást, de úgy, hogy nyoma marad. Igaz, nem állatságból, hanem hülyéskedünk egymással, de más ha meglátná, miket csinálunk, szerintem kiakadna. El tudom képzelni, hogy a férfi a szadizmust esetleg úgy értette, hogy szex közben beleharapott mondjuk a nő vállába, ez még szerintem belefér.

Ha viszont húsklopfolóval ütötte a hátukat szex közben, akkor természetesen óvakodj tőle.

31/N

2013. febr. 20. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Amúgy azt jegyezd meg mindenképp,hogy ha esetleg lefekszel vele és nem lesz folytatás,akkor téged is a "r.bancok" közé fog venni és a következő lánynak is ugyan így meséli mint neked.
2013. febr. 20. 23:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem mentünk bele részleteibe de azért ha ilyet hallasz egy emberről aki alapvetően elég introvertált típus és folyamatosan gyötri saját magát egy kicsit megijed az ember és óvatosabban közelít ezután. Teljesen mindegy a szadizmusnak melyik fokozatát gyakorolja ő.
2013. febr. 20. 23:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, s ettől félek. Szerintem hagyom a francba, lesz más... Engem ne tegyen közéjük, de köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 20. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze biztos azért vallta be, mert hazudik....-.-" Ekkora f*szságot. Eszméletlen logikusXD
2013. febr. 20. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg rengeteg férfinak vannak perverzió és kitudja milyen. Szóval ne hidd, hogy a másik férfi szentebb.
2013. febr. 20. 23:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyreszt nagyon tipikus idealista liba lennel, ha azt gondolnad, hogy meg tudod valtoztatni.

Masreszt ha mar ugyis megelozte a hire, akkor esetleg megtudakolhatnad a forrasaidtol, hogy megis hogyan "buntette"az eddigi partnereit.

Harmadreszt a szex nem mindig szeretkezes es cirogatas, ki lehet mast is probalni.

Zarojelben meg: a vilag tele van ertelmes emberrel, ha tole megijedtel, akkor lepj inkabb tovabb.

2013. febr. 21. 00:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Az egyik tanárom egyszer azt ondta,hogy az ember alapjában véve egy szadista,kegyetlen faj és csak a civilizáció miatt mérsékli ezt magában.

Szerintem igaza lehet,aki meg kevésbé ösztönös,azok a kedvesebb emberek.

2013. febr. 21. 00:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy pletyka miatt ne ítéld el, lehet, van egy pár rosszakarója és alá akarnak neki tenni, nem tudhatod. Derítsd ki szerintem te magad, lehet az is, hogy semmi nem igaz az egészből, vagy hogy ő másképp értelmezi azt a szót, hogy szadizmus.
2013. febr. 21. 06:00
 20/20 anonim ***** válasza:

"Az egyik tanárom egyszer azt ondta,hogy az ember alapjában véve egy szadista,kegyetlen faj és csak a civilizáció miatt mérsékli ezt magában."

Tanárod hülye. A nem civilizált bennszülöttek vajon inkább egy faluban szoktak élni békében, halászgatva, vadászgatva, gyűjtögetve, gyerekeiket nevelve, vagy inkább egymást szokták darabolni "szadista, kegyetlen" élvezettel, pusztán a móka kedvéért? De tényleg, így elképzelem, ahogy a falu öregjei már készítik a kőbunkót, hogy jól agyoncsapják a többieket - csak a szórakozás kedvéért -, de azok előbb orvul jól rájuk támadnak, és finom levest főznek belőlük. Szintén csak a szórakozás kedvéért. Sűrűn látni ilyet dokumentumfilmekben. :D

Persze háborúskodás ott is van, de azért olyan teljesen hideg, szisztematikus, embertelen, iparszerűen végrehajtott borzalmak nem történnek, mint mondjuk pont a nagyon civilizált XX. században.

De elég megnéznem az ismerőseimet. Többségük normális, emberséges, igaz, normális környezetben is nőttek fel, nem a pénz és önmaguk volt a minden számukra. Rendes, családot nevelő emberek, még indulatosnak se nagyon láttam őket. Nem éppen úgy néznek ki, mint akiknek bármit is mérsékelni kell magukban. Persze tudom, hogy sok a sz*r ember is (ami magyarázza az említett XX. századi borzalmakat), de nem lehetnek többségben, mert akkor már kihaltunk volna.

Szóval, amit a tanárod mondott az egy jól csengő hatásvadász baromság, ami azért lehet ma divatos, mert ma még a saját mivoltunkat is inkább leköpjük, csak hihessük azt, hogy ez a "nagyszerű" fogyasztói kapitalizmus és ez a "csodálatos" technológiai fejlődés az egyetlen, ami miatt bármi jó létezik a világban.

De mondhatnám azt is, hogy azért baromság, amit mondott a tanárod, mert a kegyetlenségnél sokkal jellemzőbb emberi tulajdonság az emberség és az önzetlenség. Állandóan megfigyelhető a többségben, legfeljebb társadalmi hatások nyomhatják el időről időre, de még akkor is ott motoszkál lelkiismeret formájában. Persze vannak olyanok, akikből ez is hiányzik, vagy annyira elromlottak, hogy direkt meg akarják tagadni, de, ismétlem, nem ők a többség.

2015. máj. 29. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!