Nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Valaki tud adni tanácsot?
Mindenféleképpen próbáld meg,mert ettől csak jobbá,többé válsz!A matek egy naagyon nehéz tantárgy számomra is,félek,sőt rettegek tőle,és képzeld..érettségi előtt állok,és félek a matektól,mint a tűztől..
..a tanárom azt mondja nekem,hogy miért félek,mikor biztos,hogy meglesz az érettségim?Hát MONDOM A HUSZONÖT PONT miatt.. khm.. :')
Na,mindegy.De ÚGY INDULTAM NEKI,HOGY ha mindent megteszek a jobb jegyért,a több pontért,akkor majd reménykedni merek,hogy a minimum pont szám meglesz.
DE TE NE CSAK A "FÖLDET" AKARD..TE AKARD AZ EGET ÉS A FÖLDET..és végül mindkettőt megkapod majd!!Csak tarts ki.Mindent lépésről lépésre magyarázz el saját magadnak..az olvasott szavakat,definíciókat értsd meg,gondold át,rajzold le,színezd ki,nyomtasd ki,emeld ki,körzőzz,vonalzózz és legyél kreatív,vess be mindent a cél érdekében!!
Hajrá!;)
Amúgy én pont így voltam...:O én is 10.-ben kaptam nagyon jó matektanárt..akit most már emberileg jobban becsülök..akkor még tartottam tőle,sőt utáltam..(mert tábláhozhívogatós volt)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!