Még soha nem korcsolyáztam, és most megyek, tudnátok elméleti tanácsot adni, hogyan kezdjek majd neki ha rálépek a jégre?
Kezdetnek jó, ha nem esel el. :)
De biztosan nem egyedül mész - majd ő megmutatja a technikát.
Csak a humor kedvéért: Nekem csak két téli sportom van: 1, a bélyeg gyűjtés, 2, és a sakk... - Egyszer már volt az életemben a lábam alatt korcsolya: ketten fogtak, hárman estünk el. Ezek után úgy gondoltam, hogy ezzel nekem már meg is volt az életem "nagy" "kűr"-e.
Az a véleményem, hogy ezt is , - mint mindent - időben kell elkezdeni...
Szerintem vegyél föl egy jó vastag sapkát, mert hanyatteséskor agyrázkódást szoktak kapni. Tudod, úgy hajtsd föl az alját, hogy a tarkódnál vastag legyen.
Engem egyébként úgy tanítottak, hogy kezdjek el gyalogolni a jégen (persze korcsolyában) és egy óra séta után ráérzel hogyan tudod hajtani magadat. Az a lényeg, hogy amelyik lábad hátul van, azt egy kicsit fordítsd oldalra. Így tudod magad előre lökni. Sok sikert! ;)
Szia.
Javaslom kicsit dőlj előre és lassan lépegess,elsőre jó ha valaki fog.Barátnőmnél bevált ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!