Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki tud adni tanácsot hogy...

Valaki tud adni tanácsot hogy hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Érzékeny lelkű fiú vagyok,lelkiismeretes mégis a bunkó csávoknak vannak női. Ismerkedni szeretnék lányokkal, de így hogy ennyire érzékenyen kezelem a dolgokat nehéz felvenni a versenyt a sok lukra játszó fiúval.(bnőt,szeretnék de csak akkor ha úgy alakul nem erőltetve) 16/f
2013. aug. 16. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kezdj el gyúrni.
2013. aug. 16. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
tapasztalat konditerem
2013. aug. 16. 13:52
 3/11 A kérdező kommentje:
sportos testalkatú vagyok, 5 éve focizok, nem vagyok kigyúrva de nincs is fél kilonál több felesleg rajtam 170cm 60kg vagyok:D
2013. aug. 16. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Hízz meg és go kondizni
2013. aug. 16. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Amíg egy nyápic vagy, nincs esélyed. 20 kilo izom se segítene.
2013. aug. 16. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
b*zdmeg én gyúrok még sincs csajom de eszes az első kettő nem tehetek róla hogy a csajok a f**z arcúakra buknak én meg nem leszek r*hadék 16/f
2013. aug. 16. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:
K*rv* nagy ész vagy... nem azt kértem hogy állapítsd meg hogy mi vagyok mert azzal tisztába vagyok, az a kérdés lényege hogy ha tudsz segíteni akkor segíts ha nem akkor ne írj többet.
2013. aug. 16. 14:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Én se akarok r*h*d*k lenni ez az:)
2013. aug. 16. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Jah, hogy még hiszti is vagy, mint egy csaj :D az még nagyobb cink ... :D:D
2013. aug. 16. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is szívok, ilyen érzékeny fiú vagyok, emiatt nem merek nagyon nyitni a lányok felél, mert sokszor bunkóztak már velem meg kicsúfoltak, hisz csúnya, nyomi fiú vagyok. De nincs más megoldás próbálkozni kell, nekem sem könnyű, tudom, milyen nehéz, mi sosem fogunk megkapni fullos csajokat, mi értünk nem fognak sorban állni a csajok, mint a sok szívtelen, kegyetlen, önző, alfahím vadállat után meg a kis páwa köcsögök után. De csinálni kell, ha másképp nem megy csináld neten. Én is úgy hoztam össze több randit, smároltam is lányokkal már pedig mondom olyan sok lány mondta már hogy ronda vagoyk és soem lesz nőm meg velem nem fognak szóba állni, mert ronda vagyok és nyomi! Mégis voltak lányok, akiknek fongtos voltam, mert tudok beszélni a csajokkal, látják, hogy okos vagyok, megértő és kedves meg kicsit pimasz, perverz és ezt tetszik sokaknak. Aztán ha neten megkomáltak imádkozz, hogy élőben se zavarja már őket az ocsmány külsőd meg a jó fiús stílusod.
2013. aug. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!