Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy vezessem le az idegeimet,...

Patrik815 kérdése:

Hogy vezessem le az idegeimet, ha már mindent teljesen reménytelennek látok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Találj ki magadnak valami célt ,ami lefoglal teljesen .
2013. okt. 19. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

A pillanatnyi idegességet testmozgással nagyon jól le lehet vezetni. Én így tanultam meg fekvőtámaszozni (nem vagyok valami izmos alkat)

Ha mindent teljesen reménytelennek látsz, akkor meg érdemes új dolgokba belekezdeni, vedd úgy, hogy ha buktál mindent ami van, van egy csomó időd új dolgokra.

2013. okt. 19. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemrég volt szakításom én is rendszeresen dühöngök mikor úgy jön össze a dolog. Nekem az alkohol segített :/ Legalább is nekem elég pl 1 deci bor/3deci sör és nagyon megdobja a hangulatom. Illetve járok azóta futni. Mindig próbálok többet és többet mert pl a túlsúlyom ellen is akarok tenni.
2013. okt. 19. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtök tanácsát, ezzel sokat segítettetek
2013. okt. 19. 18:35
 5/6 Segítek ha tudok válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de ilyenkor sokszor az is elég, ha valamit ész nélkül nyomkodunk/ütögetünk/dobálunk vagy üvöltünk. Segíthet a zenehallgatás, a játék vagy bármi, ami eltefreli a figyelmed. Beszélj sokat a barátoddal/barátnőddel vagy menj el valahova, nézz meg egy vígjátéjot vagy bármit! csak ne gondolj arra ami idegesít!
2013. okt. 19. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Rendszeres, színes étrend, rendszeres, pihentető alvás (felismerve azt, hogy ott, az ágyban este, már semmi dolgod semmivel). Amióta ezt csinálom, olyan konstruktív vagyok, hogy szétbsz :)
2013. okt. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!