Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne túlélni egy ilyen reménytelennek tűnő helyzetet?
Figyelt kérdés
Nincs munkám, pedig szeretnék dolgozni, kéne a pénz, semmi pénzem sincs, emiatt a családom is folyton támad otthon, tönkre tesznek már idegileg, mert folyton támadnak, nem értik meg, hogy nem tehetek róla, hogy sehol sem hívnak dolgozni. KÖzben nagyon rossz, hogy párom sincs, már szeretethiányom is van, egyre erősödik, ebben a reménytelen helyzetben.2013. aug. 29. 22:49
1/4 anonim válasza:
tudom h nem egyszerű de próbálj nd figyelnh rájuk,és öszpontosíts a problémáidra ill.azok lehetséges megoldásaira.
2/4 anonim válasza:
Nekem detto ugyan ez van, ráadásul hétvégén megismertem egy lányt, aki beindította újra a szívem, és b*szik visszajelölni fészen, pedig ebben állapodtunk meg, amikor dumáltam vele... :/ F/21
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy nagy közhely de a pozitív életszemlélet sokmindent jobbra derít a célok kitűzése és a küzdelmek végrehajtása megtanítják az embert élni normálisan gondolkozz el azon hogy mit csináltál rosszul vagy jól mérlegeld azt hogy mit miért kapsz mert ez így müködik ha ez nem menne légy határozott viszont akkor bizonyítanod kell azr hogy képes vagy valamit vezetni irányítani a lényeg legyél optimista a jóra koncentrálj vedd észre az élet apró örömeit
4/4 anonim válasza:
ja és nincs reménytelen helyzet csak reményvesztett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!