Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehezen nyílok meg, félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen nyílok meg, félénk vagyok vele szemben. Ettől ugye nem fogja reménytelennek találni a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy fiúval már jó ideje, személyesen még csak kevésszer találkoztunk. Én alapvetően beszédes vagyok, könnyen és sokat eldumálok akárkivel, de mikor vele voltam ez nehezen ment. Még nem tudom elengedni magam, nem tehetek róla. Ez meg így ugye nem az igazi.

Csak hát ő meg azt látja, hogy msn-en milyen jól el tudtunk beszélgetni, személyesen meg hát...bár azt nem mondhatom, hogy rossz volt a tali, mondta hogy jól érezte magát.

Úgy utálom, hogy ez van, hogy nem tudok "kibontakozni" :(

És félek nagyon, hogy ő úgy gondolja, hogy ez nem működik. Meg attól is, hogy nem vagyok jó neki.

Idővel biztos fogok oldódni, és remélem nem gondolja azt, hogy nem passzolunk össze. Egyébként nem minden nap, de keres, és mondta, hogy fogunk még találkozni. Szerintetek? Van itt baj?

2010. aug. 15. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mint te. Idő kell míg feloldódsz, és csak nehezíti a dolgot ha olyannal kell beszélgetned aki tetszik. Szerintem egyébként ha ő olyan, akkor rá fog jönni arra hogy hogyan kel viselkednie ahhoz, hogy feloldódj, szóval nem hiszem ebből olyan nagy gond lehet. :)
2010. aug. 15. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Akivel én nem találtam meg a közös hangot már az első randin, azzal nem is lett semmi. Msn-en királyok voltunk, de élőben tök némák. Van ez így.
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt nincs semmi baj, ne görcsölj rá, mert nincs miért.
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is dettó ez a helyzet...de én fel is készítem a pasikat erre a mostani barátomnak is mondta de azt mondta,hogy nem zavarja meghogy majd oldódok..szóval eddig ebből még nem volt bajom csak több idő kell,hogy az új emberek előtt megnyíljak(itthon én is beszédes vagyok..:D)
2010. aug. 15. 23:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat:) Nem, némák semmiképp sem vagyunk, beszélgetünk mi elég sokat, csak nem tudok lazulni. Azért biztatóak a válaszok, köszönöm!
2010. aug. 15. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:

ne legyenek gátlásaid... akkor jó egy lány ha minél közvetlenebb.. beégni úgyse tudsz . ha mókásat mondasz meg úgyis mind a ketten csak nevettek... nincs semmi para ebben... majd oldódsz ha jobban megismered

21F

2010. aug. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!